Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

Owner

GreenStone Community

Aplicatie lider MAI Galaxye

op Bagheta

Recommended Posts

Nickname server : Galaxye.

Nicknameuri anterioare : -

Nume real : Costel.

Unde locuiesti : Iasi 

Varsta : 17

Hobby-uri În timpul liber îmi place să mă joc pe calculator, mai ales jocuri strategice sau de echipă, pentru că îmi dezvoltă gândirea critică, reflexele și capacitatea de a lua decizii rapide. De asemenea, joc fotbal cu prietenii și urmăresc meciuri online – sportul mă învață despre disciplină, spirit de echipă și perseverență. Îmi place și să mă plimb cu bicicleta, fiind o activitate care mă ajută să mă relaxez și să mă mențin activ fizic.

La ce factiune doresti lider : Ministerul Afacerilor Interne.

De ce doresti lider Îmi doresc să devin lider în Ministerul Afacerilor Interne deoarece sunt pasionat de această facțiune și vreau să contribui mai mult decât o fac ca membru simplu. Nu am fost lider până acum, dar sunt motivat, învăț rapid și sunt dispus să depun efort pentru a demonstra că merit această responsabilitate.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul facțiunii Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) pe serverul G-Stone este, în general, de a menține ordinea publică, de a asigura respectarea regulilor serverului și de a desfășura activități legate de control, intervenție și protecție a jucătorilor. Membrii acestei facțiuni participă la acțiuni de patrulare, intervenție la încălcări ale legii și coordonare în evenimente oficiale sau de roleplay.

Ce calitati ai: Cred că am câteva calități care mă ajută să mă integrez într-un rol de lider, chiar dacă nu am experiență directă în acest domeniu. Sunt o persoană responsabilă și îmi place să respect regulile și să îndeplinesc sarcinile la timp. Îmi place să fiu organizat și să ajut acolo unde este nevoie. Sunt răbdător și deschis să ascult părerea celor din jur, ceea ce îmi permite să iau decizii mai bune și să lucrez bine în echipă. Consider că, în orice echipă, este important să ai încredere în colegi și să colaborezi pentru a ajunge la rezultate comune.

Ce defecte ai: Unul dintre defectele mele este că, uneori, mă implic prea mult în detalii și pot petrece mai mult timp decât mi-aș dori pentru a rezolva o problemă. Deși acest lucru mă ajută să fiu meticulos, știu că trebuie să învăț să am mai multă încredere în procesul general și să mă concentrez pe obiectivele mari. De asemenea, pot fi uneori prea rezervat și, din acest motiv, nu întotdeauna îmi exprim imediat opinia. Însă, sunt conștient de aceste aspecte și încerc să le îmbunătățesc continuu.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Îmi place să am lângă mine oameni sinceri și directi. Cea mai importantă calitate pe care o apreciez la un prieten este să îmi spună în față ce are de zis, chiar și atunci când nu sunt de acord cu mine, pentru că prefer transparența. De asemenea, apreciez atunci când un prieten nu mă vorbește de rău pe la spate și își păstrează respectul față de mine chiar și atunci când nu sunt prin preajmă. Pentru mine, sinceritatea și încrederea sunt fundamentale într-o prietenie adevărată.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii Ce nu îmi place la un om și mă face să mă enerveze serios este când râde de mine și merge prea departe cu gluma. E ok să te amuzi, dar când începe să devină jignitor și simt că se face pe seama mea, mă face să nu mai am chef de acea persoană. Până la urmă, respectul contează cel mai mult.

Ce inseamna RolePlay : Pentru mine, RolePlay înseamnă să îmi creez un personaj și să trăiesc o poveste diferită într-un joc. Asta presupune să respect niște reguli, să mă comport ca personajul meu și să interacționez cu ceilalți jucători într-un mod cât mai realist. Nu este vorba doar de a juca, ci de a fi parte dintr-o poveste unde fiecare alegere contează. În plus, trebuie să respect și să colaborez cu ceilalți, pentru că fără respect și reguli, totul devine haos. RolePlay este o combinație între distracție și responsabilitate

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Maxim o activitate.

Ai citit regulamentul serverului ? : Da.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : /factionpanel View Pending CV's .

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider Putem organiza RP-uri de tip:  operațiuni de intervenție , percheziții și arestări, antrenamente, etc.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex :

Galaxye este un tânăr venit dintr-un colț agitat al lumii – Los Santos, un oraș unde viața nu este niciodată plictisitoare și fiecare zi aduce o nouă provocare. Crescut pe străzile pline de adrenalină ale acestui oraș, Galaxye a învățat de mic ce înseamnă lupta pentru supraviețuire și a devenit rapid cunoscut pentru abilitatea sa de a face față oricărei situații. După ce a trecut prin multe încercări și a câștigat respectul celor din jur, a decis să își părăsească orașul natal și să își înceapă o nouă viață în GS State. Ajuns în acest oraș, Galaxye și-a dorit să demonstreze că poate mai mult decât ceea ce lumea credea despre el. A început să se implice activ în viața comunității, să își facă noi prieteni și să pună umărul la creșterea orașului. Ambiția și perseverența sa l-au adus rapid în atenția celor din jur, iar astăzi este un nume cunoscut în întreaga regiune. Galaxye nu se teme de provocări și este mereu gata să lupte pentru ceea ce își dorește. Nu are încredere ușor, dar atunci când își face un prieten, este loial până la capăt. Cu un spirit liber și o dorință de a lăsa o amprentă puternică asupra orașului, Galaxye este acum pregătit să își asume noi responsabilități și să se implice activ în viitorul orașului GS State, având mereu grijă de binele comunității. Își folosește trecutul din Los Santos ca pe o lecție valoroasă, iar fiecare zi este o nouă oportunitate de a-și construi viitorul.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Pentru a fi lider la Ministerul Afacerilor Interne, trebuie să fii responsabil și să iei decizii bune, chiar și atunci când ești pus în fața unor situații dificile. Trebuie să știi să comunici clar cu ceilalți, să fii corect și să respecti legea, dar și să fii empatic și să înțelegi ce se întâmplă cu cei din jurul tău. De asemenea, trebuie să fii capabil să rezolvi conflictele rapid și să ai o viziune clară despre ce vrei să faci pentru a îmbunătăți lucrurile. Un lider bun trebuie să fie și flexibil, să se adapteze oricărei situații și să știe cum să motiveze echipa.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 zile 

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile , daca repespectivul nu a avut niciun Fw

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul se alege în funcție de cât de activ e în facțiune, dacă are un comportament bun, dacă nu are sancțiuni, dacă știe să conducă echipa și, desigur, dacă liderul este de acord cu alegerea lui. Trebuie să aibă cel puțin 10 zile de activitate în facțiune.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta va primi uninvite cu 30 FP și blacklist 30 zile. 

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, aceasta faptă se sancționează cu LW. 

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? În ziua de duminică, liderul are mai multe responsabilități importante legate de raporturi și salarizare. În primul rând, acesta trebuie să verifice și să facă poze cu rapoartele membrilor, apoi să le reseteze pentru săptămâna următoare. Liderul trebuie să anunțe „Membrul Săptămânii” și să posteze pozele cu rapoartele pe serverul de Discord al administrației facțiunii. Dacă sunt rapoarte incomplete sau care nu au fost realizate, liderul trebuie să le fotografieze și să aplice sancțiuni corespunzătoare. În acest caz, pozele cu rapoartele respective nu vor fi distribuite pe serverul de Discord. Astfel, liderul asigură corectitudinea procesului de salarizare și menține disciplina în cadrul echipei.

• op Bagheta changed the title to Aplicatie lider MAI Galaxye

Ne pare rau dar in acest moment, liderul actual al M.A.I. care nu isi incheiase mandatul, si a solicitat sa incheie, din cauza unor probleme medicale personale ale acestuia, a anuntat ca isi poate continua din fericire mandatul, si prin decizie manageriala, bazata pe buna sa activitate, am decis sa il lasam sa isi duca cele 70 de zile minime pentru a putea continua mai departe pe comunitate in mod corespunzator.

respins.png

• REGELE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...