Caen. Posted May 3 Report Share Posted May 3 Nickname server : Caen Nicknameuri anterioare : Albert, abtt, Nume real : Stanciu Albert Unde locuiesti : Giurgiu Varsta : 22 Hobby-uri : iesitul pe afara , sa ies sa mă distrez La ce factiune doresti lider : Ministerul Afacerilor Interne De ce doresti lider : deoarece am experiență ca am mai fost odată lider Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: scopul general cu incediii , ajutarea persoanelor care sunt aflate accidentate , etc Ce calitati ai: Respectos , glumeț , știu de glumă dar până la o limită Ce defecte ai: îmi pun baza în oamenii , și după mă dezamăgesc Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : sa fie sincer , sa fie înțelegător Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : cand acesta ma minte pe fata , deși eu îl întreb sa vad dacă chiar recunoaște sau nu Ce inseamna RolePlay : Când se atribuie fiecărei persoane un rol din viața reală. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim 1 in fiecare luna Ai citit regulamentul serverului ? :Da Ai citit regulamentul liderilor ? : Da Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : [/factionpanel] - View Pending CV. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : se poate organiza diferite antrenamente , sau alte rp uri cu mai multe facțiuni Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Caen este un cetățean responsabil venit în greenstone State din Vice city , care pe parcursul sau în acest stat a avut mai multe roluri importante. El a reușit să își facă mulți prieteni care îl pot ajuta oricând și îi pot da sfaturi , a reușit să devină un cetățean cunoscut, acum el își petrece viața în vila sa împreună cu familia lui. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Ambiție , răbdare , seriozitate Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie sa aibe un LP/FH destul de curat , sa aibe ceva experiență ca c-o lider Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Jucătorul Respectiv va primii Uninvite cu 30FP + Blacklist la facțiune Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : nu , nu este acest lucru permis Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : va trebui sa verifice rapoartele membrilor , sa le posteze pe registru , Sa aleagă M.S , sa acorde sancțiuni celor care nu și au făcut raportul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REGELE Posted May 5 Report Share Posted May 5 Ne pare rau dar in acest moment, liderul actual al M.A.I. care nu isi incheiase mandatul, si a solicitat sa incheie, din cauza unor probleme medicale personale ale acestuia, a anuntat ca isi poate continua din fericire mandatul, si prin decizie manageriala, bazata pe buna sa activitate, am decis sa il lasam sa isi duca cele 70 de zile minime pentru a putea continua mai departe pe comunitate in mod corespunzator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts