Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

Owner

GreenStone Community

Aplicatie lider M.A.I. Alexx_

Recommended Posts

Nickname server : Numele meu pe server este: Alexx_ .

Nicknameuri anterioare : Nu am avut si nu imi doresc sa am.

Nume real : Numele meu real este Grecu Marius Alexandru.

Unde locuiesti : Locuiesc in orasul Timisoara, localitatea Timis.

Varsta : Am varsta de 11 ani.

Hobby-uri : Imi place partea hardwere si software la calculatoare, mai pe scurt PC-urile.

La ce factiune doresti lider : Doresc la factiunea Ministerul Afacerilor Interne.

De ce doresti lider : Doresc lider deoarece vreu sa arat ca sunt un om capapabil si ca varsta nu este o bariera daca iti doresti foarte mult sa faci ceva.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul aceste factiuni este de a asigura bun functionare a traficului rutier si de a nu se ajunge la un haos rutier pe server.

Ce calitati ai: Am cateva: stiu sa scriu corect gramatical, sunt glumet, ajut cat pot, ajut cu ce pot, sunt mult mai matur decat marea majoritate a colegilor mei, sunt ingaduitor la anumite lucruri mici, stiu sa iert si stiu sa zic nu.

Ce defecte ai: Defectele mele sunt: ma atasez de lucruri, am mustrari de constinta si ca ma enervez destul de rau dupa ce un om ma injura de mama.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Imi place la el sa fie sincer, onest, sa fie asumat, sa accepte glumele si sa ma accepte asa cum sunt.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu imi place la el sa isi dea grade de superior (chit ca suntem egali), sa se laude, sa fie un nesimtie si neserios.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay este o simulare a vietii reala intr-un joc video, intr-un mod prin care sa se foloseasca fraze reale, comenzile [/ooc] respectic [/me] si creearea unei atmosfere realiste.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Ca lider trebuie sa organizezi doar un singur RolePlay pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? : Normal ca l-am citit.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Normal ca l-am citit.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Prin comanda [/factionpanel] si apasand pe sectiunea View Pending CV.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Are nevoie de cel putin 14 zile si sa nu aibe FW activ.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Se pot organiza diferite antrenamente, sau alte rp uri cu mai multe facțiuni.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.): Alexx_ este un cetatean ce a venit in minunatul oras SouthGreen pentru a face avere si a schimba opinia liderilor, coliderilor, adminilor si helperilor despre criterile de varsta. La inceput el a facut multe rele pentru ca nu stia regulamentu si era prea lenes sa-l invete. El a incercat la inceput la tractari, dar a fost respins in factiunea deoarece nu a fost destul de pregatit. Dupa o perioada lunga de timp, el a venit in factiunea TAXI, unde a fost primit cu bratele deschise, dar din cauza unei obligatii ce o avea la un prieten, i-a dat regulamentul si el a fraudat. Dupa multa munca si incercari de CV-uri la multe factiuni, a fost acceptat in factiunea DIGI GS. Alexx_ isi doreste mult sa arate ca poate fi capabil, chit ca a gresit mult si inca regreta actiunile sale rele si toxice.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Eu cred ca presupune calitatile urmatoare: rabdare, intelegere, colegialitate, respect si egalitate.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Mandatu de lider dureaza doar 70 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Se da la 14 zile, daca nu are FW activ si daca face cerere de rank-up.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Coliderul se alege prin un test obligatoriu din regulamentul factiunii si regulamentul de lideri si colideri, trebuie sa aibe minim 15 intrebari si cel ce vreau sa fie colider trebuie sa aibe minim 15 intrebarii, si se va tine evdenta pe discord.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acel membru primeste UNINVITE cu 30 Faction Punishment (FP).

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu se permite asa ceva.

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : In ziua de duminica, seara trebuie sa reseteze rapoartele si sa ofere salarile membriilor de factiune.

Ne pare rau dar in acest moment, liderul actual al M.A.I. care nu isi incheiase mandatul, si a solicitat sa incheie, din cauza unor probleme medicale personale ale acestuia, a anuntat ca isi poate continua din fericire mandatul, si prin decizie manageriala, bazata pe buna sa activitate, am decis sa il lasam sa isi duca cele 70 de zile minime pentru a putea continua mai departe pe comunitate in mod corespunzator.

respins.png

• REGELE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...