gaboss7777 Posted July 5, 2025 Report Share Posted July 5, 2025 Nickname server :Ombladon_ Nicknameuri anterioare :gaboss7777,ombladon.. Nume real : Cosmin Gabriel Unde locuiesti : Judetul Gorj Varsta :Am 14 ani. Hobby-uri :Gaming,Istorie si ce tine de IT La ce factiune doresti lider :Doresc sa devin lider la factiunea I.S.U SJA De ce doresti lider :Deoarece imi place aceasta factiune . Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?:Scopul este de salvarea si vindecarea civililor dar si de stingere a incendilor. Ce calitati ai: Ambitios si mereu de ajutor Ce defecte ai: Uneori am unele momente de pura prostie si uneori sunt rusinos Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa se comporte frumos si sa nu faca probleme . Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa ma minta in fata. Ce inseamna RolePlay : Inseamna ca niste participanti isi asuma cate un rolul unui personaj iar actiunile fiecarui personaj sunt luate pe baza unor reguli . Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Trebuie sa organizez minimum 1 roleplay. Ai citit regulamentul serverului ? :Da,da l am citit Ai citit regulamentul liderilor ? :Da am citit regulamentul Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Prin comanda /factionpanal in viewcv Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP :Trebuie sa detina minim 14 zile. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Restock de medicamente la farmaciile (din bucuresti spre exemplu),Ajutarea unor civili la fata locului unui accident Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) :Ombladon_este un cetatean venit tocmai din Liberty city pentru a duce o viata cinstita dupa ce in vechea sa casa nu mai era sigur pentru el. Odata ajuns in statul GreenStone a devenit mecanic unde dupa o perioada de timp unde a reusit sa puna niste bani pentru a lua o casa a demisionat si a inceput o cariera in armata GreenStone. Dupa ce a obtinut rank de sergent a decis sa mearga in Ministerul Afacerilor Interne doar ca din cauza unor probleme venite tocmai din vechea sa casa a trebuit sa se demita si sa plece pentru o perioada.Dupa ce a rezolvat tot ce trebuia de terminat a devenit un medic pentru a putea salva vietiile cetatenilor din GreenStone. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Calitatile factiuni la care doresc lider sunt de a vindeca civili raniti si de a stinge incendile. Cat zile dureaza un mandat de lider ?:La 70 de zile se poate incheia un mandat de lider. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?:Se poate lua rank up la rank 2 doar daca ai 14 zile fara un FW . Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) :Trebuie sa aiba minim 10 zile in factiune, FH curat si raport complet Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Primeste ca pedeapsa UNINVITE cu 30 FP Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu,nu poti face acest lucru. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ?:Ca lider la final de saptamana trebuie sa faci poza la fiecare raport al fiecarui membru din /members si sa predau raportul managerului de factiune si bineinteles sa anunti membrul saptamani si sa resetez raportul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ombladon0276 Posted July 5, 2025 Report Share Posted July 5, 2025 5 hours ago, gaboss7777 said: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozmin. Posted July 8, 2025 Report Share Posted July 8, 2025 On 7/5/2025 at 4:05 PM, gaboss7777 said: Nickname server :Ombladon_ Nicknameuri anterioare :gaboss7777,ombladon.. Nume real : Cosmin Gabriel Unde locuiesti : Judetul Gorj Varsta :Am 14 ani. Hobby-uri :Gaming,Istorie si ce tine de IT La ce factiune doresti lider :Doresc sa devin lider la factiunea I.S.U SJA De ce doresti lider :Deoarece imi place aceasta factiune . Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?:Scopul este de salvarea si vindecarea civililor dar si de stingere a incendilor. Ce calitati ai: Ambitios si mereu de ajutor Ce defecte ai: Uneori am unele momente de pura prostie si uneori sunt rusinos Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa se comporte frumos si sa nu faca probleme . Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa ma minta in fata. Ce inseamna RolePlay : Inseamna ca niste participanti isi asuma cate un rolul unui personaj iar actiunile fiecarui personaj sunt luate pe baza unor reguli . Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Trebuie sa organizez minimum 1 roleplay. Ai citit regulamentul serverului ? :Da,da l am citit Ai citit regulamentul liderilor ? :Da am citit regulamentul Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Prin comanda /factionpanal in viewcv Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP :Trebuie sa detina minim 14 zile. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Restock de medicamente la farmaciile (din bucuresti spre exemplu),Ajutarea unor civili la fata locului unui accident Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) :Ombladon_este un cetatean venit tocmai din Liberty city pentru a duce o viata cinstita dupa ce in vechea sa casa nu mai era sigur pentru el. Odata ajuns in statul GreenStone a devenit mecanic unde dupa o perioada de timp unde a reusit sa puna niste bani pentru a lua o casa a demisionat si a inceput o cariera in armata GreenStone. Dupa ce a obtinut rank de sergent a decis sa mearga in Ministerul Afacerilor Interne doar ca din cauza unor probleme venite tocmai din vechea sa casa a trebuit sa se demita si sa plece pentru o perioada.Dupa ce a rezolvat tot ce trebuia de terminat a devenit un medic pentru a putea salva vietiile cetatenilor din GreenStone. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Calitatile factiuni la care doresc lider sunt de a vindeca civili raniti si de a stinge incendile. Cat zile dureaza un mandat de lider ?:La 70 de zile se poate incheia un mandat de lider. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?:Se poate lua rank up la rank 2 doar daca ai 14 zile fara un FW . Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) :Trebuie sa aiba minim 10 zile in factiune, FH curat si raport complet Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Primeste ca pedeapsa UNINVITE cu 30 FP Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu,nu poti face acest lucru. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ?:Ca lider la final de saptamana trebuie sa faci poza la fiecare raport al fiecarui membru din /members si sa predau raportul managerului de factiune si bineinteles sa anunti membrul saptamani si sa resetez raportul. Contact me pe discord pentru detalii despre test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts