Caen. Posted July 5 Report Share Posted July 5 Nickname server : Albert Nicknameuri anterioare : Albert, abtt, Caen Nume real : Stanciu Albert Unde locuiesti : Giurgiu Varsta : 22 Hobby-uri : iesitul pe afara , sa ies sa mă distrez La ce factiune doresti lider : ISU SJA De ce doresti lider : deoarece am experiență ca am mai fost odată lider Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: scopul general cu incediii , ajutarea persoanelor care sunt aflate accidentate , etc Ce calitati ai: Respectos , glumeț , știu de glumă dar până la o limită Ce defecte ai: îmi pun baza în oamenii , și după mă dezamăgesc Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : sa fie sincer , sa fie înțelegător Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : cand acesta ma minte pe fata , deși eu îl întreb sa vad dacă chiar recunoaște sau nu Ce inseamna RolePlay : Când se atribuie fiecărei persoane un rol din viața reală. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim 1 in fiecare luna Ai citit regulamentul serverului ? :Da Ai citit regulamentul liderilor ? : Da Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : [/factionpanel] - View Pending CV. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : se poate organiza diferite antrenamente , sau alte rp uri cu mai multe facțiuni Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Caen Este un cetățean responsabil venit în greenstone State din Vice city , care pe parcursul sau în acest stat a avut mai multe roluri importante. El a reușit să își facă mulți prieteni care îl pot ajuta oricând și îi pot da sfaturi , a reușit să devină un cetățean cunoscut, acum el își petrece viața în vila sa împreună cu familia lui. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Ambiție , răbdare , seriozitate Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie sa aibe un LP/FH destul de curat , sa aibe ceva experiență ca c-o lider Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Jucătorul Respectiv va primii Uninvite cu 30FP + Blacklist la facțiune Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : nu , nu este acest lucru permis Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : va trebui sa verifice rapoartele membrilor , sa le posteze pe registru , Sa aleagă M.S , sa acorde sancțiuni celor care nu și au făcut raportul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozmin. Posted July 8 Report Share Posted July 8 On 7/5/2025 at 8:39 PM, Caen. said: Nickname server : Albert Nicknameuri anterioare : Albert, abtt, Caen Nume real : Stanciu Albert Unde locuiesti : Giurgiu Varsta : 22 Hobby-uri : iesitul pe afara , sa ies sa mă distrez La ce factiune doresti lider : ISU SJA De ce doresti lider : deoarece am experiență ca am mai fost odată lider Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: scopul general cu incediii , ajutarea persoanelor care sunt aflate accidentate , etc Ce calitati ai: Respectos , glumeț , știu de glumă dar până la o limită Ce defecte ai: îmi pun baza în oamenii , și după mă dezamăgesc Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : sa fie sincer , sa fie înțelegător Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : cand acesta ma minte pe fata , deși eu îl întreb sa vad dacă chiar recunoaște sau nu Ce inseamna RolePlay : Când se atribuie fiecărei persoane un rol din viața reală. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim 1 in fiecare luna Ai citit regulamentul serverului ? :Da Ai citit regulamentul liderilor ? : Da Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : [/factionpanel] - View Pending CV. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : se poate organiza diferite antrenamente , sau alte rp uri cu mai multe facțiuni Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Caen Este un cetățean responsabil venit în greenstone State din Vice city , care pe parcursul sau în acest stat a avut mai multe roluri importante. El a reușit să își facă mulți prieteni care îl pot ajuta oricând și îi pot da sfaturi , a reușit să devină un cetățean cunoscut, acum el își petrece viața în vila sa împreună cu familia lui. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Ambiție , răbdare , seriozitate Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie sa aibe un LP/FH destul de curat , sa aibe ceva experiență ca c-o lider Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Jucătorul Respectiv va primii Uninvite cu 30FP + Blacklist la facțiune Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : nu , nu este acest lucru permis Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : va trebui sa verifice rapoartele membrilor , sa le posteze pe registru , Sa aleagă M.S , sa acorde sancțiuni celor care nu și au făcut raportul. Ai mai fost lider, stii deja cum e, as dori pe cineva care nu s-a mai bucurat de o astfel de experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts