Alekkxzu. Posted October 3, 2025 Report Share Posted October 3, 2025 Nickname server : lowkeyalekkxz. Nicknameuri anterioare : Alekkxzu. / Al3ks. / al3qs. / Nume real : Alexandru Ionut Unde locuiești : Locuiesc in judetul Prahova Vârsta : Am varsta de 14 ani Hobby-uri : imi place sa ma joc jocuri video cu prietenii , sa ies afara cu tovarasii la un sintetic sau cu trotinetele/bicicletele sau mrg orice alte activitati. La ce facțiune dorești lider : Imi doresc sa fiu lider la factiunea BOLT De ce dorești lider : Imi doresc functia de lider pentru ca este una din tintele mele pe server si pentru ca imi doresc sa administrez o factiune Care consideri tu ca e scopul acestei facțiuni ?: Scopul factiunii este de a transporta persoanele dintr un punct in altul. Ce calități ai: Calitatile mele ar fi ca sunt o persoana foarte serioasa cand este nevoie de mine , am simtul umorului (adica nu ma supar din glume proaste) si sunt destul de amuzant din punctul meu de vedere si sunt foarte de treaba si calm Ce defecte ai: Sunt prea vulcanic in unele momente. Ce îți place la un om ca sa îl consideri prieten : Sa stiu ca pot avea incredere in el si sa fie mereu alaturi de mine indiferent de moment Ce nu îți place la un om si te face sa îl urăștii : Urasc la un om atunci cand este fals adica mai exact cand nu este sincer cu mine si incearca sa ma darame Ce înseamna RolePlay : RolePlay este o actiune care se petrece intr o lume diferita fata de cea in care suntem obisnuiti, adica intr-o lumea virtuala, se intampla actiuni care sunt la fel ca in viata reala, numai ca sunt caractere diferite care nu au nici o legatura cu caracterul din Real Life. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe săptămână ca lider : Un eveniment RolePlay odata la o luna minim. Ai citit regulamentul serverului ? : Da, evident. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da Cum se verifica aplicațiile la facțiune ? Pentru a face acest lucru trebuie sa introducem comanda [/factionpanel -> View Pending CV]. Câte zile are nevoie un jucător sa poată ieșii din facțiune fara FP : Un jucator poate iesii din factiune fara FP dupa minim 14 zile fara nici o sanctiune activa. Ce RolePlayuri poți organiza la facțiunea la care dorești lider : La factiunea la care doresc lider pot spre exemplu sa ajuti/transporti mafioti care incearca sa evadeze de la puscarie in timp ce politia e pe urmele voastre Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 rânduri, de ex : Deus este un cetățean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orașului, etc. etc. etc.) : Numele meu este lowkeyalekkxz, un tânăr ambițios venit în South Green după o copilărie petrecută în sărăcie, într-un mic cartier din Vice City. Încă de mic am învățat ce înseamnă disciplina, respectul și importanța de a munci pentru a-ți construi un viitor mai bun. Am ales să îmi clădesc viața în acest oraș pentru a-mi demonstra mie și celor din jur că pot deveni un om de valoare. De-a lungul timpului am muncit în diverse domenii, de la slujbe simple și prost plătite, până la funcții mai importante, unde am dobândit experiență și am învățat să coordonez echipe. Această experiență m-a format și m-a învățat cum să iau decizii corecte chiar și sub presiune. Caracterul meu este calm, calculat și mereu orientat spre soluții. Pun accent pe corectitudine, pe respectarea regulilor și pe loialitatea față de cei care îmi sunt alături. Nu tolerez haosul și dezordinea, consider că un oraș are nevoie de oameni capabili să mențină echilibrul și să îndrume comunitatea spre progres. Mă consider un cetățean responsabil, respectuos și implicat, gata să îmi asum rolul de lider și să îmi dedic timpul și energia pentru a construi ceva benefic pentru toți membrii comunității. Sunt convins că experiența mea acumulată până acum, dar și seriozitatea mea, mă recomandă pentru o astfel de poziție importantă. Ce calități crezi ca presupune facțiunea unde dorești lider ? Cred ca factiunea aceasta presupune Respectul, Seriozitatea si Activitatea. Cat zile durează un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank up de la Rank 1 la Rank 2 se acorda in momentul in care jucatorul respectiv are 14 zile, iar in trecut nu a avut Faction Warn. Cum se alege co-liderul ? (Răspunsul trebuie sa includă tot ce tine de criteriile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie ales dupa LP history , FH , activitate pe server , seriozitate pe server , etc. Daca un membru de rank 1 in prima sa săptămână de activitate nu face raportul, ce primește ?: Un membru de rank 1 in prima sa saptamana nu face raportul, acesta primeste direct Uninvite. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din facțiune de la el să părăsească facțiunea ? : Nu, nu se accepta asa ceva. Ce trebuie sa facă liderul in ziua de Duminica in privința raportului si salarizării ? : Liderul in ziua de Duminica trebuie sa verifice rapoartele, Sa le puna pe registru, sa trimita Membrul Saptamanii, iar la final trebuie sa acorde sanctiuni membrilor, daca sunt evident de dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TjMiles Posted October 10, 2025 Report Share Posted October 10, 2025 On 10/3/2025 at 10:24 PM, Alekkxzu. said: Nickname server : lowkeyalekkxz. Nicknameuri anterioare : Alekkxzu. / Al3ks. / al3qs. / Nume real : Alexandru Ionut Unde locuiești : Locuiesc in judetul Prahova Vârsta : Am varsta de 14 ani Hobby-uri : imi place sa ma joc jocuri video cu prietenii , sa ies afara cu tovarasii la un sintetic sau cu trotinetele/bicicletele sau mrg orice alte activitati. La ce facțiune dorești lider : Imi doresc sa fiu lider la factiunea BOLT De ce dorești lider : Imi doresc functia de lider pentru ca este una din tintele mele pe server si pentru ca imi doresc sa administrez o factiune Care consideri tu ca e scopul acestei facțiuni ?: Scopul factiunii este de a transporta persoanele dintr un punct in altul. Ce calități ai: Calitatile mele ar fi ca sunt o persoana foarte serioasa cand este nevoie de mine , am simtul umorului (adica nu ma supar din glume proaste) si sunt destul de amuzant din punctul meu de vedere si sunt foarte de treaba si calm Ce defecte ai: Sunt prea vulcanic in unele momente. Ce îți place la un om ca sa îl consideri prieten : Sa stiu ca pot avea incredere in el si sa fie mereu alaturi de mine indiferent de moment Ce nu îți place la un om si te face sa îl urăștii : Urasc la un om atunci cand este fals adica mai exact cand nu este sincer cu mine si incearca sa ma darame Ce înseamna RolePlay : RolePlay este o actiune care se petrece intr o lume diferita fata de cea in care suntem obisnuiti, adica intr-o lumea virtuala, se intampla actiuni care sunt la fel ca in viata reala, numai ca sunt caractere diferite care nu au nici o legatura cu caracterul din Real Life. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe săptămână ca lider : Un eveniment RolePlay odata la o luna minim. Ai citit regulamentul serverului ? : Da, evident. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da Cum se verifica aplicațiile la facțiune ? Pentru a face acest lucru trebuie sa introducem comanda [/factionpanel -> View Pending CV]. Câte zile are nevoie un jucător sa poată ieșii din facțiune fara FP : Un jucator poate iesii din factiune fara FP dupa minim 14 zile fara nici o sanctiune activa. Ce RolePlayuri poți organiza la facțiunea la care dorești lider : La factiunea la care doresc lider pot spre exemplu sa ajuti/transporti mafioti care incearca sa evadeze de la puscarie in timp ce politia e pe urmele voastre Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 rânduri, de ex : Deus este un cetățean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orașului, etc. etc. etc.) : Numele meu este lowkeyalekkxz, un tânăr ambițios venit în South Green după o copilărie petrecută în sărăcie, într-un mic cartier din Vice City. Încă de mic am învățat ce înseamnă disciplina, respectul și importanța de a munci pentru a-ți construi un viitor mai bun. Am ales să îmi clădesc viața în acest oraș pentru a-mi demonstra mie și celor din jur că pot deveni un om de valoare. De-a lungul timpului am muncit în diverse domenii, de la slujbe simple și prost plătite, până la funcții mai importante, unde am dobândit experiență și am învățat să coordonez echipe. Această experiență m-a format și m-a învățat cum să iau decizii corecte chiar și sub presiune. Caracterul meu este calm, calculat și mereu orientat spre soluții. Pun accent pe corectitudine, pe respectarea regulilor și pe loialitatea față de cei care îmi sunt alături. Nu tolerez haosul și dezordinea, consider că un oraș are nevoie de oameni capabili să mențină echilibrul și să îndrume comunitatea spre progres. Mă consider un cetățean responsabil, respectuos și implicat, gata să îmi asum rolul de lider și să îmi dedic timpul și energia pentru a construi ceva benefic pentru toți membrii comunității. Sunt convins că experiența mea acumulată până acum, dar și seriozitatea mea, mă recomandă pentru o astfel de poziție importantă. Ce calități crezi ca presupune facțiunea unde dorești lider ? Cred ca factiunea aceasta presupune Respectul, Seriozitatea si Activitatea. Cat zile durează un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank up de la Rank 1 la Rank 2 se acorda in momentul in care jucatorul respectiv are 14 zile, iar in trecut nu a avut Faction Warn. Cum se alege co-liderul ? (Răspunsul trebuie sa includă tot ce tine de criteriile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie ales dupa LP history , FH , activitate pe server , seriozitate pe server , etc. Daca un membru de rank 1 in prima sa săptămână de activitate nu face raportul, ce primește ?: Un membru de rank 1 in prima sa saptamana nu face raportul, acesta primeste direct Uninvite. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din facțiune de la el să părăsească facțiunea ? : Nu, nu se accepta asa ceva. Ce trebuie sa facă liderul in ziua de Duminica in privința raportului si salarizării ? : Liderul in ziua de Duminica trebuie sa verifice rapoartele, Sa le puna pe registru, sa trimita Membrul Saptamanii, iar la final trebuie sa acorde sanctiuni membrilor, daca sunt evident de dat. Respins. Un eveniment de imaturitate intamplat in luna iulie pe discord-ul de postare al raportului si testelor ''GreenStone A.F'', unde a rezultat demiterea din functia de tester al factiunii SJA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts