Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

[Moto] Honda prezintă triciclul Neowing

Recommended Posts

honda-neowing-three-wheeled-motorcycle-1

 

Honda își arată intenția de a intra în zona motocicletelor cu trei roți. În acest weekend, la Tokyo Motor Show, conceptul Neowing va fi arătat publicului pentru prima dată.
 
Absentă în segmentul scuterelor sau motocicletelor cu trei roți, Honda încearcă să recupereze timpul pierdut. O va face cu Neowing, un interesant concept cu motor boxer. Neowing ne duce cu gândul la nava amiral a firmei Honda, Goldwing. Spre deosebire de Goldwing, care are șase cilindri boxer, Neowing va avea numai patru.
 
Deocamdată, comunicatul pentru presă este sărac în informații. Nu se cunoaște capacitatea cilindrică a motorului sau puterea acestuia. Honda declară că Neowing este un vehicul hibrid, ce completează motorul boxer cu un motor electric. Din analiza fotografiilor se pare că transmisia finală se va face prin cardan.
 
honda-neowing-three-wheeled-motorcycle-2
 
Important la acest tip de vehicule este modul în care se înclină suspensia față. Descris sumar ca un “mecanism original Honda”, acest sistem este punctul pe care se va concentra toată atenția celor prezenți la standul Honda de la Tokyo Motor Show.
 
Până acum, vehiculele de acest gen (ex.: Piaggio MP3, Peugeot Metropolis, Yamaha Tricity) aveau o capacitate cilindrică inferioară și erau destinate traficului citadin. Honda cu Neowing și Yamaha cu MWT-09 (un alt concept prezentat la Tokyo) vin în acest segment cu motoare puternice pentru sportivitate sau călătorii.
 
honda-neowing-three-wheeled-motorcycle-3

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...