Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

[Moto] Câţiva români au făcut un ghid moto profesionist pentru Munţii Apuseni

Recommended Posts

ghid-moto-muntii-apuseni-front.jpg?width

 

Carpathian 2 Wheels Guide este primul ghid turistic din România dedicat motocicliştilor locali sau străini. Prima ediţie a ghidului se axează pe zona Munţilor Apuseni şi cuprinde nu mai puţin de 27 de trasee, scrie PeMotoare.ro.

Potrivit sursei citate, traseele incluse sunt împărţite în mai multe categorii – asfalt, soft enduro şi adventure, iar toate vin însoţite de hărţi detaliate tipărite şi track-uri GPS în format digital, ca să nu te pierzi navigând frumuseţile împădurite ale patriei.

 

În spatele proiectului stau Călin Nucuţă şi Sabin Potinteu, însă de-a lungul timpului şi-au arătat susţinerea o sumedenie de oameni, printre care şi Bogdan Baraghin (fotograf) şi Mihai Barbu (care a mers pe două roţi până în Mongolia şi a scris o carte despre asta – „Vând kilometri”).

Ghidul Munţilor Apuseni e tipărit în format A5, ca să încapă în majoritatea genţilor de rezervor, iar prima parte – 75 de pagini – este formată din hărţi detaliate.

 

Pe lângă trasee, în ghid găseşti şi atracţii turistice, unităţi de cazare, rute adiacente şi alte informaţii utile.

Ghidul Carpathian 2 Wheels Guide, ediţia 1 – Munţii Apuseni, poate fi cumpărat de aici la preţul de 79 de lei plus transport, ceea ce ni se pare un chilipir pentru cantitatea uriaşă de muncă depusă. Ca să te convingi că merită investiţia, băieţii au pus la dispoziţie şi un traseu gratuit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...