Ezel 1,236 Report post Posted January 16, 2015 Vrei gradul Premium si nu sti cum sa primesti? Simplu, acest grad se cumpara. Ce ofera acest grad? Pai, o culoare diferta de useri forumului, member title colorat, respectul staff-ului cat si a membrilor + acces la zona staff-ului,unde poti impartasi cu noi ideile sau propunerile tale + o sansa in plus la obtinerea unui grad. Mai jos aveți o listă cu beneficiile oferite atunci când achiziționați un cont Premium pe comunitate ! Puteți achiziționa gradul pentru diferite perioade de timp cât și prin diferite metode ! * Suport Tehnic,in limita cunostintelor noastre.Nu va asteptati sa rezolvam orice problema,ci doar acelea care depind de noi/cunostintele noastre. * Primirea anumitor programe / link-uri,ca de exemplu filelist-ul. * O zona unde puteti discuta cu staff-ul,cat si intre voi,unde puteti veni cu propuneri pentru imbunatatirea eficientei acestui proiect sau a altor proiecte(Area51). * Member title colorat * Acces la schimbarea numelui sau titlului nelimitat * Stocare mesaje pana la 500 * Intermediere in cazul tranzactiilor de la magazin jocuri/steam trades. * Puteți cere scoaterea punctelor de avertizare acumulate atunci când achiziționați gradul sau pe parcursul duratei acestuia. * Editarea propriului post intr-un interval de 20 de ore * Award special , signature. Preț și durată achiziționare: 1 luna - 3 euro 3 luni - 5 euro permanent - 10 euro Metode de plată: Cod de reîncărcare ( Orange) Transfer credit ( Orange) Bancar SMS Paypal Paysafecard Daca vreti mai multe detalii sau sunteti dispusi sa donati,astept sa ma contactati: Ezel contact In atentia donatorului: * Donatia nu este obligatorie si nu va fi solicitata de administratie niciodata; * Contul premium va beneficia direct de viitoarele privilegii adaugate in comunitate; * Toate donatiile se vor indreptate spre o mai buna calitate a serviciilor oferite de catre noi; * Daca cumparati odata contul premium, nu sunteti obligati sa il platiti in continuare (in cazul in care nu e permanent); * Pentru a dona, luati legatura doar cu un fondator! Nu vrem sa avem surprize(desi am intampinat) ca ati vorbit cu nu stiu ce persoane , ati donat, si nu ati primit nimic. 10 D0WN3D, Kta, KiNgZ0R and 7 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ezel 1,236 Report post Posted January 18, 2017 Update! In atentia donatorului: * Donatia nu este obligatorie si nu va fi solicitata de administratie niciodata; * Contul premium va beneficia direct de viitoarele privilegii adaugate in comunitate; * Toate donatiile se vor indreptate spre o mai buna calitate a serviciilor oferite de catre noi; * Daca cumparati odata contul premium, nu sunteti obligati sa il platiti in continuare (in cazul in care nu e permanent); * Pentru a dona, luati legatura doar cu un fondator! Nu vrem sa avem surprize(desi am intampinat) ca ati vorbit cu nu stiu ce persoane , ati donat, si nu ati primit nimic. 2 1 Jeffeysmaky, Curtisrof and Laplatanoto reacted to this Share this post Link to post Share on other sites