Jump to content
Sign in to follow this  
ACAB ARABU'

[Informatii]Cereri Moderator,GFX Designer

Recommended Posts

Din momentul acesta nu se mai dau pro sau contra la cereri de designer ( exceptie designerii ).. Oricum nu sunt luate in considerare asa ca nu vrem sa incurajam post-hunt .. Vi se spune sa nu postati si voi postati .. De acum cine mai da pro sau contra sau orice parere legata de cerere are +1 warn pe reply sa fie clar. Aici posteaza doar liderii , gfx designerii si eventual fondatori . Inafara de aceste grade postarea pe aceasta sectiune este strict INTERZISA.

 

Aceasta regula se mai aplica si in cazul cererilor de moderator, in acel topic are voie la vot decat Moderatori +. , si daca tot va spune ti o parere argumentati nu decat "PRO" "CONTRA" ca nu este greu sa spui un argument, oricine altcineva va primi un +1 warn. Sper ca m-am facut inteles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu sunt de acord de fel, opiniile moderatorilor trebuie incluse din motive simple: ai nevoie de un "juriu".

Frate, pai asa vor da contra,pro toate paletele pentru cerere gfx designer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am zis de moderatori :)

Adică doar designerii + helperii şi liderii gfx la partea de design, iar moderatorii, gm+ la partea de moderatori. Şi partea cu argumentatu' e bună, pt că mereu e efectu' ăla de turmă, unu dă contra, toţi la fel, chiar dacă nu ştiu despre ce e vorba.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...