Franky 70 Report post Posted January 22, 2018 Maine mai am de facut: Niste baruri pentru a le pozitia in spatele gradelor & membrii care fac parte Un background simplut. Corectarea greselilor ( brushurile , dimensiunea textului etc ) si dupa cred ca termin :) Astept propuneri pentru partea de stanga,ma gandeam sa fac cum e in dreapta,exact la fel ca si cum ar fi o pagina de carte / ziceti si opinia voastra :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Royce 247 Report post Posted January 23, 2018 Mie imi place mai mult ideea aia cu bilele alea si bucla decat ca si cum ar fi o pagina de carte Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted January 23, 2018 new blur facut 100% de mine Originala Cu blur: Inca un avatar cu blur:D Stiu ca mai trebuie un sharpness,dar nu am mai adaugat niciun efect/sharp dupa , am lasat sa vedeti actionu . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted January 25, 2018 Un logo asa ca n-am mai facut nimic Durata 10-15m,fara idee de inceput doar am deschis ai-u si am zis sa fac un logo:D v-ul o sa fie schimbat curand cu ceva facut in peen tool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted January 28, 2018 nici eu nu stiu ce e asta,but e ceva:)) v1 v2 mai light Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted January 28, 2018 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seby4K 7 Report post Posted January 29, 2018 Imi place mult textul si blurul Ala cu logo-ul arata bine :)) Mai fa lucrari in c4d! :D kw Quote Share this post Link to post Share on other sites
finley. 0 Report post Posted February 4, 2018 (edited) destul de bune bannerule,la fel si effectele pe imagine. pacat,ca la text o cam dat in bara,cand il faci in ps. kw. Edited February 5, 2018 by Franky multumesc :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
b0ss 5 Report post Posted February 6, 2018 (edited) Incearca sa nu mai faci avatare aproape deloc. Nu mai sunt worthy, axeaza-te pe bannere, chestii in Ai, c4d si Ae. Avatarele sunt bune, acum treci la alt nivel, pentru ca spre deosebire de altii, tu poti. Edited February 10, 2018 by Franky pot dar la ce timp liber am.. o sa incerc sa fac cel putin o lucrare creativa pe saptamana,si sa fac avatare doar pentru cereri unde mai activez. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SuperStarCsm 94 Report post Posted March 1, 2018 (edited) Logo-urile sunt blana. Blur-ul este frumos, nu prea pot comenta nimic de blur ca majoritatea sunt cam la fel :))) intelegi tu. textul este frumos, se diferentiaza de cel al celorlaltor designeri, ceea ce e bine. Mult succes in continuare si sper sa evoluezi tot mai mult! Edited March 2, 2018 by Franky mersi broh :* Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted March 11, 2018 " franky posteaza mm tai " imi ziceau unii :)) Nu prea mai am timp,am intrat intr-o echipa de designeri si vreau sa vad ce fac cu baietii astia,in rest mai am scoala si mai trebuie sa fac si un stagiu ( SA MUNCESC ) 4 ore pe zi timp de 3 saptamani pentru o nota buna , rip niste bannere COLAB IAR CU @Skar , urmeaza o colab cu synofx un membru din echipa :D canale ytb baieti ( nu e reclama la alta comunitate deci cred ca am voie ) in curand o sa imi fac si eu canal cu tutoriale etc. 1. Ekozaak ( bannere minecraft in principal,baiat bun ) https://www.youtube.com/channel/UCNIq16G0qJKbKmxYQx6HSYA 2. Synofx ( logo type in ai facut cu brushuri ) https://www.youtube.com/channel/UCNvDE9X0tSjxWp28DcCkWKg 3. aethayfx ( bannere ) https://www.youtube.com/channel/UC1cxP7ONGKVnyK_NupkxRGA Sper ca nu e nici-o problema ca promovez niste canale care au ca tema designul,baietii fac o treaba super. Daca e ceva puteti sterge voi canalele dar nu inteleg de ce:d subs like daca vreti raman dator Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deus 442 Report post Posted March 12, 2018 15 hours ago, Franky said: " franky posteaza mm tai " imi ziceau unii :)) Nu prea mai am timp,am intrat intr-o echipa de designeri si vreau sa vad ce fac cu baietii astia,in rest mai am scoala si mai trebuie sa fac si un stagiu ( SA MUNCESC ) 4 ore pe zi timp de 3 saptamani pentru o nota buna , rip niste bannere COLAB IAR CU @Skar , urmeaza o colab cu synofx un membru din echipa :D canale ytb baieti ( nu e reclama la alta comunitate deci cred ca am voie ) in curand o sa imi fac si eu canal cu tutoriale etc. 1. Ekozaak ( bannere minecraft in principal,baiat bun ) Reveal hidden contents https://www.youtube.com/channel/UCNIq16G0qJKbKmxYQx6HSYA 2. Synofx ( logo type in ai facut cu brushuri ) Reveal hidden contents https://www.youtube.com/channel/UCNvDE9X0tSjxWp28DcCkWKg 3. aethayfx ( bannere ) Reveal hidden contents https://www.youtube.com/channel/UC1cxP7ONGKVnyK_NupkxRGA Sper ca nu e nici-o problema ca promovez niste canale care au ca tema designul,baietii fac o treaba super. Daca e ceva puteti sterge voi canalele dar nu inteleg de ce:d subs like daca vreti raman dator Foaete bine alese culorile! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted March 17, 2018 Pe imgur se vede prea neclar dar sper ca aici e ok,daca nu dati click pe imagine:)) Colaborare cu Karma ( https://yagamilight2...rt.com/gallery/ ) , a 2-a semnatura din viata mea cred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted March 19, 2018 colab iar cu karami,el lucreaza doar pe rendere si eu bannere,daia am si facut 2 colab putin fail :)) <3 edit: dimensiunile originale ca sunt praf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted March 31, 2018 Cateva avatare pe graba,o sa revin cu un banner Quote Share this post Link to post Share on other sites
b0ss 5 Report post Posted April 6, 2018 Nu-mi prea plac avatarele. Tot consider ca pe bannerele esti foarte bun (poate ma inveti si pe mine ceva :p ) Textul e prea gol, la blur efectele sunt cam prost alese si e destul de deschis, prea deschis poate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted April 6, 2018 Ceva facut in manga studio ( doar sabia + efectele de pe ea sunt facute cu brushuri ) backgroundu e putin pixelat datorita ca ps-ul are doar 72px integrala=]] ( e dupa tutorial dar e prima data cand intru in manga studio,am mai modificat de la mine normal btw nu aveam de unde sa stiu toate astea ) @b0ss la avatare nu mai stau sa ma chinui de mult timp,e o imagine editata si consider ca nu trebuie sa stau mai mult de 1-2 minute la ea,daca e pentru ceva mai special poate stau dar mnah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted April 25, 2018 Un avatar Proiecte cu niste designeri. Si aici mi-a fost lene sa fac ceva mai mare ca prezentare..Oricum majoritatea care o sa le folositi o sa faceti avatare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Franky 70 Report post Posted May 3, 2018 ceva din brushuri Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Royce 247 Report post Posted May 9, 2018 cine e cel mai bun designer de pe lcs? normal ca franky :)) imi plac foarte mult toate. imi place ca nu faci doar avatare, ai multa imaginatie si faci chestii mult mai interesante bravo frate, esti tare continua tot asa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Farsy 5 Report post Posted May 27, 2018 Sti parerea deja frtlm :* Mult respect si stima, lucrezi impecabil si deasemena iti multumesc pt. tot ca io nu ajungem aci fara tn, #cel mai bun :3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Royce 247 Report post Posted May 26, 2020 mai traiesti bro? Quote Share this post Link to post Share on other sites
raingod 1 Report post Posted September 2, 2020 Lucrezi frumos, kw ! Quote Share this post Link to post Share on other sites