Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

[RPG] Prezentarea oficiala a serverului


GanGster™

RPG.LIMITCS.RO  

9 members have voted

 1. 1. Vei participa la deschiderea serverului?

  • DA
   7
  • NU
   1
  • POSIBIL
   1


Recommended Posts

 

Bun gasit dragi iubitori de RPG, amatori sau profesionisti. In urmatorul topic va voi prezenta cu mandrie serverul RPG.LIMITCS.RO.

 

Cuvant inainte,

Stim ca majoritatea sunteti strict dezamagiti de ce se intampla in istoricul serverelor de tip RPG din Romania, care se deschid, se inchid fara vre-un viitor inainte. Neseriozitatea unor oameni ne face sa ne saturam la un moment dat sa incercam ceva nou si sa muncim pentru ce dorim, pentru ca suntem constienti de faptul ca dispare si nu mai revine. Insa, acest server a fost in asa fel conceput incat sa reziste in timp, nu sa dispara. Garantam longevitatea aproximativ de 2 luni incoace cu mandrie si profesionalism. Desi am intampinat si noi probleme ca orice alt server aflat la inceput, am incercat sa rezolvam si sa inaintam. Avem toti zile bune, zile proaste, facem greseli de care mai tarziu ne pare rau si incercam sa remediem situatia. Imi cer scuze in numele echipei mele si in numele meu fata de toti cei care au avut de suferit din cauza gandirii noastre, uneori chiar la nivel de gradinita si speram sa ajungem in viitor sa avem parte doar de bine. Multumim celor care au ramas cu sau fara defecte, deoarece am ajuns la un nivel de 150 de jucatori online si am scazut din cauza unor buguri majore, care sper ca s-au rezolvat. Va urez un joc placut pe un server de durata.

 

Cuvinte despre server,

Am inceput din conceptia unui gamemode simplu, cum le place la majoritatea. O economie moderata ca sa nu ai nici mult de munca dar nici putin. Gameplay-ul a fost conceput in asa fel incat sa va distrati in loc sa va chinuiti, sa fie totul un amuzament. Desi joburile nu sunt extrem de unice, am incercat sa le echilibram intre ele ca sa aveti parte de munca usoara, nu chin curat. Serverul a fost configurat foarte bine pana acum si speram sa o tinem la fel in continuare.

 

Lista joburilor pe serverul RPG.LimitCS.RO
 
1.Arms Dealer 
La acest job trebuie sa colectezi materiale si sa le folosesti pentru a vinde arme altor playeri (/sellgun). De asemenea, poti vinde materiale altor playeri folosind comanda /sellmats. 
Primesti 300 materiale in plus pentru fiecare level de skill.
2.Detective 
Folosind acest job poti afla unde sunt alti playeri (/find). Hitmanii si politistii pot folosi /find fara a avea acest job.
Nu exista levele de skill pentru acest job. 
3.Mechanic 
Mecanicii pot repara (/repair) sau face plinul (/refill) vehiculelor si pot si sa remorcheze (/tow) vehicule folosind un vehicul de tipul Tow Truck.
Nu sunt levele de skill pentru acest job... inca! 
4.Fisher 
La acest job trebuie sa... pescuiesti. Mergi la locul de pescuit din LS sau SF si foloseste comanda /fish pentru a prinde un peste, apoi mergi la orice magazin 24/7 pentru a-l vinde. Sunt 3 tipuri de pesti: obisnuiti, rari si foarte rari.
Cu cat ai skill-ul mai mare, cu atat ai mai multe sanse sa prinzi un peste rar sau foarte rar. 
5.Car jacker 
Hotii de masini vand vehiculele altor playeri (/dropcar).
Nu exista levele de skill pentru acest job... inca! 
6.Pizza Boy 
Daca iti place sa livrezi pizza, urca-te pe un scooter de pizza si foloseste comanda /pizza. Poti gasi scootere de pizza in Los Santos si San Fierro.
Primesti cu 10% mai multi bani pentru fiecare level de skill. 
7.Trucker 
Camionagii transporta remorci dintr-un loc in altul. Nu sunt comenzi pentru acest job, poti urca intr-un camion si sa incepi sa muncesti!
La levelul de skill 2 vei putea transporta remorci ilegale (primesti cu 25% mai multi bani), iar la levelul de skill 3 vei putea transporta materiale periculoase (primesti cu 50% mai multi bani) 
8.Bus Driver 
Soferii de autobuz merg cu autobuzul din Los Santos pana in Las Venturas. Poti seta pretul biletului folosind /fare si sa iei pasageri de-a lungul traseului.
Primesti un punct de skill pentru fiecare traseu complet si primesti cu 10% mai multi bani pentru fiecare level de skill. 
9.Drug Dealer 
Folosind acest job poti cumpara droguri de la Crack House si sa le vinzi altor playeri pentru mai multi bani (/selldrugs). Drogurile pot fi folosite o data la 5 minute pentru a restaura HP (/usedrugs), dar daca vei fi prins cu droguri la tine de catre politisti vei ajunge in inchisoare.
Nu sunt nivele de skill pentru acest job. 
10.Garbage Man 
Gunoierii colecteaza gunoiul din orase(/collecttrash) si in descarca in afara orasului(/unloadtrash).
Pentru fiecare nivel de skill vei castiga cu 15% mai multi bani si vei putea colecta mai mult gunoi in masina de gunoi. 
11.Farmer
Fermierii produc faina la ferma din Los Santos si o vand afacerilor de tip Burger Place din orase.
Fiecare level de skill iti aduce cu 15% mai multi bani. 
 
Factiunile serverului RPG.LimitCS.RO:
 • Police Deparment
 • FBI
 • National Guard
 • Paramedics
 • Taxi Company
 • News Reporters
 • School Instructors
 • Hitman Agency
 • Grove Street
 • Ballas Fammily
 • Los Aztecas
 • Los Vagos

Sistemele prezente pe server:

- Sistemul de rob - 

La sistemul de jefuire a bancii, aveti nevoie de 10/10 rob points, dupa jefuire veti primi wanted 6 pana la livrarea banilor, dupa care wantedul va scadea cu 2 stele. Pe parcurs, la fiecare 30 de minute va scadea cate o stea din wanted.

 

-Sistemul de case-

Sistemul de case este unul elaborat cu un numar mare de case ce pot fi achizitionate. ===CLICK PENTRU A VEDEA CASELE===

-Sistemul de masini-

Sistemul de masini dispune de un numar mare de autovehicule ce pot fi achizitionate din dealershop-ul nostru. ===Click pentru a vedea vehiculele personale===

-Sistemul de afaceri-

Sistemul de afaceri este unul echilibrat prin care va puteti achizitiona un biz din care sa faceti si profit. ===Click pentru a vedea bizurile===

-Sistem VIP-

Sistemul VIP este unul dezvoltat, prin care aveti acces la repair car, vip chat, full respect points chiar daca jucati mai putin de o jumatate de ora si multe altele. Pentru a vizualiza toate beneficiile dati click pe urmatorul link ===Click pentru a vizualiza beneficiile===

 

Va prezentam sistemul de inregistrare a serverului RPG.LIMITCS.RO printr-o imagine reprezentativa, descoperirea intregului sistem il veti gasi pe serverul nostru:

fnk3C0R.png

 

De asemenea fiecare factiune detine un mapping special facut de echipa de mapping a serverului RPG LCS, pe care nu vi-l vom prezenta decat in mare parte, nu detaliat si pozele nu vi le vom prezenta in intregime ca sa descoperiti singuri cam despre ce este vorba.

 

oNk9n7s.png

K1s3bIS.png

9cNS7wt.png

 

2VHNfYg.png

H1Q4mH5.png

4bP3MRn.jpg

nIgZY6r.jpg

6Fcj259.jpg

MFDvd2f.jpg

96FEjQI.jpg

omf5tlN.jpg

MUj65EM.jpg

S5kaGeG.jpg

iN3buWe.jpg

gVOx5tD.jpg

I9BBkm7.jpg

 

Cam atat despre descrierea serverului nostru! Va asteptam cu drag la deschidere! 

 

POLL: Vei participa si tu la deschidere? Voteaza in partea de sus a acestui topic daca te vom gasi la deschidere!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...