Schwarzkopf. Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 - Text principal (obligatoriu):TUDOR - Text secundare (opțional): -- Culoare de bază (opțional) : albastru inchis / rosu ceva sa arate bine- Stock / Temă (depinde de ce doriți): fete , nu am o poza in principar- În caz că doriți emblemă + avatar/semnătură : Doar avatar.- În cazul alegerii emblemei descrieți ce să fie în interiorul emblemei : -- Tip imagine (avatar + dimensiune / semnătură + dimensiune / orice alt tip): Avatar.- Dimensiuni (în caz că doriți altă dimensiune, menționați aici): Sa fie normala- Watermark - LCS / LimitCs / LimitCs.Ro / www.LimitCs.Ro - (obligatoriu): LimitCs.- Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Royce Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 edit:am uitat sa pun watermark : ., Sper sa iti placa (stiu ca ai zis albastru inchis,dar nu se potrivea pe stock-ul asta,daca nu iti place,iti fac altul) Schwarzkopf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeTeK Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 CRO and Schwarzkopf. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRO Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Sper Sa Iti placa Schwarzkopf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schwarzkopf. Posted June 10, 2017 Author Report Share Posted June 10, 2017 Va multumesc. Ce-a de la @NEX o pun pe forum Iar restul le voi folosi pe steam/ts Puteti da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRO Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 A Ales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts