Jump to content
Sign in to follow this  
GanGster™

Restructurarea forumului [Pareri/Sugestii]

Recommended Posts

Dupa cum bine ati observat dragi membrii, echipa LimitCS a remodificat majoritatea categoriilor pentru simplificarea unor aspecte generale ale forumului. Pentru ca ce e complicat nu este prea folosit. Asa ca vor disparea unele categorii care vor fii generalizate, precum stirile, ce vor contine absolut toate tipurile de stiri precum: Sport, Cultura, Politica, Moda, Auto/Moto si restul stirilor. Pe scurt vor fii intr-o singura categorie.

De asemenea stim cu totii ca de cand au aparut unele platforme ce le detinem si noi, majoritatea resurselor nu se mai folosesc sau cauta, deoarece se preiau direct de pe site-urile care se ocupa cu acest lucru, precum gamegabana in materie de counter-strike, site-ul creat de GTA pentru GTA:SA, etc. Noi nu avem nevoie de asa ceva, pentru ca prin indexarea celor mai cautate fisiere, nu vom aparea deoarece nu avem un numar absolut de vizite. Iar cand vom avea, ne vom muta pe platforma de downloads. Drept concluzie, acea categorie de tutoriale, resurse si discutii despre cele mai titrate jocuri [CS, SA:MP, Minecraft, etc] va disparea.

Categoria de administrare a forumului a fost simplificata pe cat posibil. Din pacate inca nu avem posibilitatea sa facem afaceri cu servere, sa se ofere admine cu oferte si altele de genul asta, drept concluzie, nu isi are rostul. 

 

Ceva nou: 

- Proiectul Overwatch - Este proiectul care stim bine ca face furori in domeniul comunitatilor de gaming, fiind o verificare a unor demo-uri si oferind un raspuns. Mai multe detalii voi oferi in categoria respectiva. "Dar nu avem servere populate pentru acest lucru" - Daca voi ziceti...atunci facem si parteneriate cu alte servere atata timp cat ei ne prezinta o reclama pe server si vom avea proiectul de mai jos care sper sa faca furori.

- Proiectul Gather - Acest proiect este ceva mai ciudat, vom strange un grup de persoane cu care vom calatori pe diverse servere ale comunitatii si vom: Vota serverul sa ajunga in top 15 pages, indexarea gametracker, vom juca pe server ca si grup, mai pe scurt, ne vom distra impreuna cu voi (membrii).

- Sectiune de platforme - Steam trades, Giveaway si magazinul jocurilor. Mai pe scurt, vanzari in domeniul steam (Pentru ca stim ca acest aspect e cel mai folosit in ziua de azi, nefiind vanzari de teme, conturi metin sau alte tampenii, la care sincer...vreau de mult sa renuntam, pentru ca proiectul de intermediari nu a avut un aspect magnific asupra noastra. Giveaway va fii o categorie in care membrii doritori sa ofere un key de steam, un anumit cont, sau orice altceva ce doreste sa ofere membrilor gratuit. Magazinul jocurilor va avea la baza strict produsele steam pe care noi le recomandam, adica ceva de genul noutati steam, reduceri, oferte si multe altele.

 

Cam atat cu partea teoretica, restul veti deduce din ceea ce va fii acut. Va urez o zi minunata si las acest topic deschis pentru a citi parerile voastre, intrebari sau nelamuriri sau strict propuneri. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treaba cu Overwatch este puţin cam complicată ţiinând cont activitatea pe forum nu cred ca va avea succes , după cum spui şi tu : "  "Dar nu avem servere populate pentru acest lucru" - Daca voi ziceti...atunci facem si parteneriate cu alte servere atata timp cat ei ne prezinta o reclama pe server " Păi pentru asta ar trebuii să aducă şi Forumul nişte benefici nu ? 

Aceasta este părerea mea , iar celelalte proiecte :   Proiectul Gather  ,  Sectiune de platforme - Steam trades, Giveaway si magazinul jocurilor . - Este o idee foarte construictivă dar dinou ai nevoie de activitate pe forum , dar aici este mai simplu s-ar putea să meargă .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta vom observa pe parcurs, momentan doresc sa sporesc activitatea serverelor, de asta voi oferi cate un boost serverelor serioase si voi incarca sa le populez eu. Desi e greu. Avem in proiect si un server propriu de cs, pentru care trebuie undeva la 300 de lei, vom cauta niste oameni care sa mai contribuie cu cate 50 de lei sa vedem ce iese, dar asta in viitorul apropiat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...