Jump to content
Sign in to follow this  
GanGster™

[Project] Afilieri si parteneriate

Recommended Posts

nJrdD00.png

Buna ziua tuturor! Incepand de azi, comunitatea LimitCs isi deschide portile parteneriatelor si a afilierilor in comunitatea noastra! Fiind in momentul actual un proiect unic, am decis impreuna cu echipa sa oferim detinatorilor de comunitati care doresc sa se dezvolte, o oportunitate prin care sa faca parte dintr-o comunitate dezvoltata si veche. Dupa atatia ani de zile, am reusit sa oferim membrilor nostri cele mai bune servicii prezentate, seriozitate maxima si profesionalism, am ajuns la un nivel destul de inalt si dorim sa oferim aceasta sansa si comunitatilor exterioare. Sunt multi care sustin cu greu comunitatile, cautand membrii, servere, staff si alte probleme ce apar in general la deschiderea unei comunitati. Ei bine, mai jos va voi explica mai exact ce inseamna acest proiect si cum va puteti afilia.

Ce inseamna acest proiect defapt?

Multe comunitati se zbat in aceleasi probleme mai mereu, lipsa fondurilor, a serverelor, a membrilor, a echipei administrative sau moderative. Ei bine, noi va oferim sansa sa va afiliati in proiectul nostru cu comunitatea voastra, practic sa va mutati aici, primind in schimb (in functie de membrii comunitatii, a serverelor sau a activitatii) grad. Voi si echipa, veti primi aceleasi grade, in cazul in care se respecta cerintele exacte. Insa pentru a primi gradul de fondator aici, va fii nevoie de o dezvoltare mare a comunitatii care se va afilia aici (peste 1000 de membrii si activitate 100+ zilnic).  Odata afiliati comunitatii LIMITCS, veti avea parte de distractie in continuare, iar toate clauzele stabilite se vor respecta pana la final. 

Ce trebuie sa fac sa ma afiliez comunitatii?

Trebuie sa imi trimiteti un PM prin care sa va prezentati (nume, varsta, ocupatie, etc) si sa imi explicati ce doriti defapt, iar la finalul PM-ului sa imi trimiteti un link catre comunitatea voastra si eventual un link catre un site de statistici online in timp real, pentru a vedea numarul de vizite racordate zilnic site-ului vostru. In functie de discutia noastra, vom ajunge la un anumit compromis (Ce grad primiti, ce grade primeste restul echipei, care sunt cerintele, etc.). 

 

*Acest proiect are la baza dezvoltarea comunitatii LIMITCS, nicidecum un parteneriat cu bannere, mini bannere, topicuri sau reclame catre alte comunitati (Excluzand firmele de host/boost).

*Acest proiect ofera cele discutate, pana in momentul in care regulamentul este incalcat. In acest caz, gradul celui ce a incalcat regulamentul, se revoca instant!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...