Report post Posted November 26, 2017 Numele real » MihaiNumele de Gaming » HardDiamondVarsta reala » 16Oras / Judet / Tara » Sighisoare / Mures / RomaniaOcupatie » Nu am o acupatie zilnicaDescriere personala (minim 10 cuvinte) » Salut, ma numesc Mihai, sunt din Targu Mures, si am varsta de 16 ani, imi place sa invat lucruri noi sa ajut oameni, imi place foarte mult sportul, am simtul umorului, sunt proetenos, nu pun piciorul in prag la orice, imi place sa muncesc gratuit sa contra unei sume.Cum ai aflat de LimitCs.ro? » De la RaduqCe opinie ai de LimitCs.ro? » Cel mai tare server.Pe ce servere din comunitate joci? » Doar pe green.Ce alte jocuri mai joci? » Nu mai joc alte jocuri.Cunosti pe cineva de pe comunitate? » Da. Share this post Link to post Share on other sites
Report post Posted November 26, 2017 Salut Welcome on LimitCS Share this post Link to post Share on other sites
Report post Posted November 26, 2017 Bine ai venit! Share this post Link to post Share on other sites
Report post Posted November 26, 2017 Bun venit in iad prietenul meu :))))) Bun venit in comunitatea noastra LimitCs. Iti dorim o sadere cat mai placuta si de durata alaturi de noi. Share this post Link to post Share on other sites