Jump to content
Sign in to follow this  
nairda

Scandal la Timisoara dupa infrangerea umilitoare contra FCSB din Cupa

Recommended Posts

Situaţia la ACS Poli e din nou una mai mult decât complicată înainte de meciul important cu Gaz Metan Mediaş. Fotbaliştii sunt supăraţi că nu toată lumea şi-a primit salariile pe luna august, deşi li s-a promis că vor fi achitate până la sfârşitul lunii noiembrie. De aceea, echipa nu vrea să intre în cantonament duminică seara, iar Popa şi conducerea nu sunt de acord. Mai mult, antrenamentul de sâmbătă, primul de după meciu cu FCSB (0-3), a fost oprit de jucători după doar o jumătate de oră.
Stopperii Cânu şi Melinte vor lipsi, iar situaţia lui Soljic e incertă. Conducătorii vor să-l dea afară, dar antrenorul preferă să fie mai ”tolerant”.

Singura veste bună e că Alin Şeroni revine în lot şi va face cuplu în defensivă cu Cristi Bocşan. Antrenorul Ionuţ Popa speră ca echipa să fie motivată. ”E un joc greu cu Mediaşul, sunt două echipe apropiate valoric şi pentru că Mediaşul  mai ales în deplasare joacă foarte bine. Au obţinut un egal la CFR Cluj şi asta ne dă multe de gândit în perspectiva acestui joc. Încercăm să alcătuim o echipă mai bună aşa încât să putem spera. Fundaşii centrali sunt accidentaţi, echipa începe de la fundaşii centrali. Trebuie să găsim soluţii de compensare şi să punem doi fundaşi centrali care să fie stâlpii apărării. Şeroni şi-a revenit, sper să prezinte bine şi să nu aibă alte motive sau alte stări”, a punctat Popa.

Despre Josip Soljic, rămâne de văzut dacă prinde lotul, deoarece vicele Radu Birlică e decis să-l dea afară. Popa însă înseamnă la răbdare. ”Soljic a jucat slab. Eu nu pot să fiu de acord cu cei care spun că e într-un fel sau altul.

 

  Sunt antrenorul lui şi am încredere în el. Eu îndemn să avem răbdare şi să încheiem ce a mai rămas din acest campionat” a precizat Popa. Conducerea a anunţat că luni se ia o decizie despre croat.

Echipa pregăteşte o mini-grevă cu privire la intrarea în cantonament

Jucătorii l-au anunţat pe antrenor că nu doresc să intre duminică seara în cantonament, iar înaintea antrenamentului de sâmbătă Ionuţ Popa a avut nevoie de o şedinţă de 30 de minute pentru a-şi convinge fotbaliştii să se pregătească. Antrenorul şi conducerea ameninţă cu represalii. ”Eu am fost înştiinţat de jucători că nu vor să intre în cantonament şi eu am anunţat conducerea. Conducerea nu este de acord cu acest lucru, e un program bine stabilit. Eu am spus că susţin şi cunosc situaţia jucătorilor, a întregului club şi sunt 100% de partea jucătorilor. Dar una este situaţia, alta este manifestarea în special la joc. Lipsa de concentrare, de dăruire, de ambiţie, asta nu-mi convine. Noi suntem echipa care trăieşte prin rezultate, dacă nu avem rezultate, nu o mai ducem. De aceea trebuie să aibă altă viziune asupra lucrurilor. Vor suporta consecinţele prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară. La Iaşi, eu am renunţat la cantonament după o serie de rezultate bune şi din 8 etape nu ştiu dacă am făcut 2 puncte”, a mai spus Popa.

Jucătorii dau vina pe conducere

Tânărul Cristian Bocşan a confirmat că jucătorii sunt supăraţi că promisiunile nu au fost onorate. ”Aşteptările sunt mult mai mari pe plan financiar pentru că ni s-au promis anumite lucruri. Sigur, vom intra în teren ca să câştigăm, mentalul jucătorilor este la pământ, dar vom da totul pe teren. Este un meci important pentru noi cel cu Mediaş vom încerca să obţinem victoria, mai ales că jucă acasă. Vom vedea la acel momet ce vom face (n.r. dacă intră duminică seara în cantonament). Ei ne împing să facem anumite lucruri pe care nu vrem să le facem. Ni s-a promis că până la sfârşitul lunii trecute vom primi nişte bani. Nu ştim de nu s-au virat aceşti bani, şi nici nu e treaba noastră. Ni s-a făcut o proimisiune şi trebuie să se ţină de cuvânt”, a precizat fundaşul de 22 de ani.

Poli e pe locul 9 cu 24 de puncte. Mediaşul e pe locul 13, retrogradabil, cu 12 puncte. Partida începe luni la ora 18

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...