Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image
Sign in to follow this  
Alec

Home » Alte Sporturi » Tenis "Nu m-am gândit vreodată să-i spun: intră tu şi joacă dacă le ştii pe toate!" Declaraţii savuroase ale Simonei...

Recommended Posts

Simona Halep (26 de ani) lucrează de aproape trei ani cu antrenorul Darren Cahill (52 de ani), ambii progresând împreună în tot acest timp. Ajunsă pe locul 1 mondial, Simona descrie farmecul colaborarii cu Darren, omul care o inspiră la fiecare turneu, chiar şi prin simpla prezenţă în loja ei.

Halep îşi laudă antrenorul: "Cahill are un discurs aproape de perfecţiune"

Simona recunoaşte că a avut multe ieşiri nervoase la adresa antrenorului, însă nu şi-a permis niciodată să îi spună să intre în locul ei pe teren: "Am spus multe vrute şi nevrute, dar nu m-am gândit vreodată să-i spun 'intră tu şi joacă dacă le ştii pe toate'. Le zice prea bine, dar eu nu sunt în stare mereu să asimilez tot ce zice şi să pun în practică. Însă după meci, pentru că eu mă uit foarte des la meciurile mele, ascult ce zice în pauze şi, într-adevăr, are mereu un discurs aproape de perfecţiune", a declarat Halep într-un interviu pentru Digisport.

"Chiar dacă nu îl aud mereu, mă ajută cu siguranţă să progresez"

Halep a făcut o mărturisire interesantă, recunoscând că nu au fost puţine meciurile în care nu l-a auzit pe Cahill din cauza presiunii. Chiar şi aşa, aura lui Darren a avut de fiecare dată un impact pozitiv: "Chiar dacă nu-l aud mereu, fiind presiunea şi toată energia, de multe ori m-am ajutat de ce a spus. Am auzit ce a spus şi am pus în practică. Şi vreau să simt energia unui om pe care mă bazez. Chiar dacă nu aud, mă ajută cu siguranţă să progresez. Dacă nu se vede în acel meci, se va vedea în viitor".

Ideile Simonei sunt întărite de mai multe episoade în care meciurile s-au întors după ce Darren şi-a sfătuit eleva pe teren. Cahill este considerat a fi unul dintre cei mai buni motivatori din tenis. Înainte de a fi angajat de Halep, australianul i-a ajutat să devină lideri mondiali şi pe Lleyton Hewitt şi Andre Agassi.

darren.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
  • Create New...