Jump to content
Sign in to follow this  
Ezel

Interzicere acces Gangster [ Remove&Ban ]

Recommended Posts

Nu vreau sa lungesc treaba cu acest "specimen" mai mult decat e cazul, doar ca va suntem datori cu o explicatie si am vazut ca foarte multi ne intrebati ce s-a intamplat.

Incep prin a va spune ca noi l-am dat afara din cauza mofturilor pe care le facea. Primul a fost cu firma de host www.xtremehost.ro, care cu bune si cu rele, ne sustine inca de la inceput si a taiat reclama,ulterior a fost re-adaugata. I-am acceptat toate propunerile, cu unele mici exceptii, si-a adus in staff toti "inaptii", nestiind sa creeze un forum.

Am trecut si peste faza cu "spalatul rufelor in public", nenumarate certuri cu tot staff-ul, schimbari, banii comunitatii aruncati aiurea pe niste proiecte care au dat FAIL, el crezand niste chestii ce in 2017 nu mai exista.  Lasam la o parte faptul ca a tot insinuat ca unii dintre fondatori nu ajuta cu nimic, dar el nu se uita ca RLS este unul dintre cele mai stabile servere din Romania. Am inchis ochii si cand lua din donatii si banii comunitati pentru diferite "proiecte", care nici azi nu stiu pe unde s-au pierdut, dar Sarbatorile sunt aproape si trebuie sa fim mai buni.

Tot la insistentele lui, am sponsorizat un server si un manager, cu 25-30 euro, i-am luat boost, dar asa e romanul, odata ce-si vede sacii in caruta uita de unde a plecat si cine l-a sustinut. 

S-a folosit de numele nostru, al comunitatii, pentru a face un parteneriat cu kgb, ulterior amenintand toate serverele ca daca nu pleaca pierd reducerea, el nu isi da seama ca numele lui e 0, ba chiar e - , zilele urmatoare o sa se rezolve si aceasta problema.

Dovada ca ameninta managerii nostri:

ciWQZ0q.png

Ne cerem scuze pe aceasta cale tuturor celor ce au fost afectati de decizia noastra intarziata de a incheia toate socotelile cu astfel de oameni si sper sa nu mai facem aceeasi greseala pe viitor.

De asemenea, pe aceasta cale le comunic si managerilor de servere ca o sa se rezolve treaba cu kgb si o sa primeasca o instiintare de la acestia pentru a reveni cu serverele, in caz contrar se aplica regulile mentionate de acestia.

Va multumesc pentru atentie si va doresc o zi buna!

ADMINISTRATIA LIMITCS!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...