Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

20.000 de membrii !!!

Recommended Posts

Astazi am reusit sa atingem un nou prag de 20.000 de membrii ce inseamna foarte mult si speram sa ramanem la fel ca pana acum o comunitate unita si mergem mai departe cu bune si cu rele.

Chiar daca am tot avut momente bune si rele,  ne bucuram ca inca suntem in preferintele utilizatorilor si le multumim tuturor pe aceasta cale. In ciuda faptului ca unii ne considera "mici", desi la 20k members nu poti vorbi de acest lucru cand nu ai nici 2k si ai niste servere in care bagi bani fara sa produca nimic, noi am mers, mergem si o sa mergem inainte indiferent de vorbele spuse, rautatile care se fac si ne afecteaza imaginea; continuam sa crestem in ciuda lor.

Stiu ca o sa vada foarte multi acest anunt, de aceea le transmit si fostilor fondatori care au furat de la noi sau ne-au adus prejudicii de imagine si care ne-au lasat la greu ca inca odata s-au inselat, n-am murit si nici nu vom muri!

Astazi este ziua noastra si nu pot decat sa multumesc tuturor celor care au ajutat la comunitate !

Felicitari si tot mai departe !

Next >> 25.000 !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...