Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

GS - Regulament Lideri & Factiuni

Recommended Posts

Informatii de baza


In orice moment puteti primii remove de la lider daca se considera ca factiunea functioneaza intr-un mod defectos.

ATENTIE  Pentru a putea fi demis cu 0/30FP e nevoie de 35 zile ca lider.
Cei care nu isi duc mandatul la bun sfarsit primesc 100FP/30.

 


Activitate : Liderul e obligat sa activeze 10 ore pe saptamana, cei care nu reusesc sa isi duca activitatea la minim 10 ore pe saptamana in moduri repetate isi pierd functia.

ATENTIE Abuzul de functie se sanctioneaza cu  BAN IP.

Inactivitatea : Inactivitatea mai mare de 3 zile fara ca Managerul Factiunilor (Deus) sa fie anuntat de o posibila inactivitatea se sanctioneaza cu demitere pentru neseriozitate.

ATENTIE : Liderii nu au voie inafara contului principal sa activeze pe alte conturi secundare ca membrii de alte factiuni sau sa testeze membrii altor factiuni sau liderii sau chiar jucatori! Ca lider ai voie CU UN SINGUR CONT SECUNDAR! Aceasta regula se aplica in baza unor termeni si conditii.

[ EXTREM DE IMPORTANT ]  Liderii care distribuie sau folosesc coduri, vor primii ban IP. De asemenea, le este interzis sa le ceara membrilor sa foloseasca sau sa tina ascuns cand cunoaste ca un membru are coduri. Fie ca o faceti sau nu in gluma, veti primii ban ip daca incalcati regula.

Liderii noi au la dispozitie 24h sa dea wipe la factiune sau sa scoata anume membru pe motiv wipe cu 0fp indiferent de zile.

ATENTIE : Interzisa cererea de inactivitate daca in factiune exista probleme sau CV-uri care nu au primit raspuns sau jucatori in curs de testare.

Pentru cerere de inactivitate, contact Deus pe discord.

ATENTIE : Membrii ce intra in factiune de miercuri pana la resetarea rapoartelor (sambata sau duminica) vor fi scutiti de raport.

[EXTREM DE IMPORTANTI ] Nu aveți voie să acordați sublider cuiva, iar mai apoi să-l demiteți cu rank 6 doar pentru frumusețea FH-ului. Acesta trebuie să petreaca minim 20 zile ca sublider pentru a putea fi demis cu rank 6.

[EXTREM DE IMPORTANTI ] Orice greseala a liderului de pana in 15 de zile ce va fi scoasa la iveala va fi sanctionata. Degeaba raportati abuzurile liderului dupa 15 de zile, nu se vor lua in considerare.

ATENTIE : Puteti avea un singur sublider de acum inainte, il puteti schimba odata la 10 zile.

Pentru a putea alege colider, membrul trebuie sa aiba minim 7 zile in factiune, FH curat, raport complet.

Atentie : cand va alegeti co liderul sau il schimbati, postati la evidenta factiune pe discord.

In cazul in care co liderul face probleme, abuzuri, in factiune, liderul e tras la raspundere! Mare atentie cum va alegeti co liderul!

[EXTREM DE IMPORTANTI ] Daca liderii sunt surprinsi incurajandu-si membrii sa paraseasca factiunea, deoarece nu sunt multumiti de acestia, vor fi sanctionati cu Leader Warn.

De ce ? Voi i-ati ales, voi ati dat testele de intrare cu ei, sunt membrii vostri, nu aveti niciun drept sa va bateti joc de ei si de munca lor.

 
---------

Reguli Rankup

---------

Rank 1  se acordă automat la intrarea în facțiune.

Rank 2  se acordă dupa minim 7 zile de la intrarea în facțiune.

Rank 3  se acordă după minim 7 zile de la avansarea precedentă.

Rank 4  se acordă dupa minim 14 zile de la avansarea precedentă.

Rank 5  se acordă după minim 14 zile de la avansarea precedentă.

ATENTIE : cand acordati rank up la un membru postati in evidenta factiune pe discord.
 

ATENTIE : Orice FW prelungeste durata de rank-up cu 7 zile, iar Clear FW se va primi automat de la sistemul de rank-up dupa 7 zile. Puteti folosi /raport pentru mai multe detalii. Postati in evidenta factiune pe discord cand acordati FW si Clear FW.

 
---------

Demiterile
---------


 
Un membru se demite cu 30 FP în cazul în care acesta nu are minim 7 zile în facțiune. În caz contrar, dacă membrul are minim 7 zile în facțiune, poate fi demis cu 0 FP. Un membru nu are voie să pună demisia în ziua în care se termină raportul, iar motivul de demitere va fi "demisie".

Daca un membru e
banat peste 3 zile se acorda uninvite pe motiv "banat" si daca nu are 7 zile in factiune cu 30FP, iar daca are 7 zile 0FP.

În cazul în care un membru face sau a făcut abuz de funcție, acesta o să fie demis cu 100/30 FP.

 


---------
Acceptarea si invitarea unui jucator
---------


 Pentru a vedea CV-urile depuse la factiune folositi (/viewcv) - alegeti aplicatia, click pe ea, analizati cele 10 raspunsuri dupa care, aveti 2 butoane : Manage & Iesi. La Manage acceptati sau respingeti aplicatia, iar "Iesi" apasati daca doriti sa iesiti din aplicatie si sa va mai ganditi la raspuns.

După acceptarea jucătorilor, liderul / subliderul sau testerii facțiunii trebuie să susțină testul de intrare înainte de a invita jucătorul. Atentie : deocamdata nu e implementat systemul Cadet, pana va fi bagat, daca acceptati Cv-ul dati testul cu respectivul si daca trece, atunci il acceptati din Manage.

ATENTIE Sunt permisi 2 testeri per factiune, nu se acorda 4 sau orice alt rank pentru testeri.

ATENTIE Testele de intrare trebuie să conțină minim 10 întrebări, cât mai complexe. Obligatoriu!

ATENTIE : la fiecare test dat (respins/acceptat) aveti obligatia sa faceti poze la toate cele 10 intrebari si sa postati pe evidenta factiune. Daca co liderul sau testerii dau testul, rugatii sa faca poze, alminteri se vor lua sanctiuni. Cereti pozele lor si postati le pe evidenta.
Nu aveți voie să reacceptați un jucător în facțiune decat după minim 10 zile de la părăsirea acesteia. Aveti obligatia sa raspundeti in maxim 72 de ore de la depunerea unui CV in factiune.


 ATENTIE : Interzis sa raspundeti celor pe care nu i-ati acceptat ca nu ii doriti in factiune si sa ii blocati. [ LW -pedeapsa]

---------

Reclamatii  

---------

Liderii au timp să răspundă la o reclamație în maxim 48 de ore de când a fost deschisă, iar Coliderii nu au voie să-și răspundă singuri la reclamațiile împotriva lor. Comentariile / reply-urile din reclamație ce conțin limbaj vulgar, vor fi sancționate după caz de către lider/colider.

ATENTIE : daca exista conflicte intre lideri, acestia sunt rugati sa adopte o pozitie de respect fata de cei cu care sunt certati si sa nu interactioneze daca stiu ca nu se pot intelege.

ATENTIE: daca un lider are sa reclame un membru al unui alt lider, nu o face la Deus, o face la liderul membrului iar daca nu se ia sanctiuni in 3 zile, se raporteaza la Deus.

 

---------
Activitatile RolePlay

---------

Sunteti obligat ca lider sa organizati un RP la factiune pe saptamana, minim 1, ca raportul factiunii sa fie complet ( 10 Puncte de Raport + participare RP = raport complet ). Cei care nu participa la 2 RP-uri la factiune simultan (saptamani diferite, 2 la rand) primesc uninvite direct.

Membrii care participa la RP-uri si nu creeaza probleme primesc 500,000$ si punctul de RP la raport. Pentru cereri RolePlay, vedeti aici :


---------

Amenzi in factiune

---------
ATENTIE amenzile de mai jos sunt valabile pentru toate factiunile, astfel daca aveti amenzile trecute in regulament, modificati in urmatoarele :

- afk 1 minut in usa factiunii [500,000$]
- limbaj vulgar pe [/f] sau [/r] amenda de 1,700,000$.
- folosirea incorecta a masinilor de factiune [2,000,000$]
- greseli in RP-urile factiunii [250,000$ - greseli usoare, 750,000$ - greseli grave]
- neparticipare sedinta [3,000,000$]
- skin necorespunzator sedinta, rpuri & activitatea de raport [700,000$]
- folosirea masinilor/elicopterelor factiunii in scop personal, sau a armelor [1,000,000$ - Optionala, se poate da Fw sau uninvite in functie de caz]


 

ATENTIE : puteti face si alte amenzi pentru factiune pe langa cele de mai sus cu conditia sa anuntati pe Deus cu privire la ele, si sa nu depaseasca peste 3,000,000$ cu exceptia stergerii de pe black list, limita pentru stergere e de 50,000,000$.Regulamentul serverului se respecta de lider si acesta il va aplica si in factiune!

Alt topic foarte interesant ce este o anexa a acestui regulament

 

Cu drag, Deus ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...