Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Windows 10 primeşte mod Ultimate Performance, adresat profesioniştilor care desfăşoară activităţi intensive


Deus
 Share

Recommended Posts

Modelare 3D, editare video şi alte activităţi care solicită şi ultima picătură de performanţă a PC-ului, vor fi avantajate de comutarea sistemului Windows 10 în modul Ultimate Performance.

 

windows-10.jpg?height=426&width=640

Noua funcţie a fost adăugată în ultima ediţie Windows 10 Preview, disponibilă deja pentru instalare utilizatorilor înrolaţi în programul Windows Insiders (fast ring).

Disponibil în versiunea Windows 10 Pro pentru staţii de lucru, Ultimate Performance aplică setări mai agresive decât profilul High Performance, disponibil deja utilizatorilor care nu au nevoie de optimizări pentru economisirea bateriei. Practic, funcţionarea PC-ului este optimizată pentru a reduce la minimum latenţele, dezactivând mai toate funcţiile de economisire a energiei. Astfel, procesorul de sistem şi memoria RAM vor funcţiona permanent la frecvenţa maximă permisă, iar canalele de comunicaţie PCI-E nu vor fi comutate în modul low-power atunci când nivelul de utilizare este redus.

Trebuie ştiut că modul Ultimate Performance va putea fi activat doar pentru sisteme desktop PC. Opţional, producătorii de echipamente vor putea activa această funcţie direct din fabrică, dacă sistemul de răcire poate acomoda consumul de energie mărit.

Potrivit Microsoft, modul Ultimate Performance ar putea fi adăugat şi pentru sisteme laptop, cum sunt cele de gaming, într-o formă care să ţină cont de limitările acestor dispozitive.

 

Sursa : http://www.go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...