Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Top aplicaţii Android – Dropbox


Deus
 Share

Recommended Posts

Android este cel mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri şi tablete, iar în ultimii ani calitatea aplicaţiilor realizate de dezvoltatori a crescut vertiginos.

 
În prezent, numeroase aplicaţii pentru Android rivalizează din punct de vedere al designului şi funcţionalităţii cu aplicaţiile pentru iPhone şi iPad.

Practic, cu o simplu smartphone sau o simplă tabletă cu Android, poţi citi rapid ultimele ştiri, poţi salva documente şi poze în cloud, îţi poţi stabili programul prin aplicaţii de tip Calendar şi chiar poţi învăţa o limbă străină.

Una dintre primele aplicaţii pe care trebuie să le instalezi este un antivirus pentru Android, după care poţi căuta diverse aplicaţii pe care să le foloseşti cu încredere în activităţile tale de zi cu zi.

În acest articol îţi prezentăm o serie de aplicaţii utile şi bine construite care se adresează publicului larg, indiferent de vârstă sau pasiuni, însă dacă eşti interesat în principal de distracţie poţi citi şi articolul despre cele mai populare jocuri pentru Android.

Imagini pentru dropboxhttps://youtu.be/j5dHMB1eCmY

 

Dropbox este una dintre cele mai utile aplicaţii de Android datorită posibilităţii de a accesa fişiere şi alte documente oriunde te-ai afla. Practic, fişierele stocate pe dispozitivele pe care ai instalat Dropbox (PC, laptop, smartphone, tableta) se sincronizează rapid. Una dintre cele mai utile funcţii ale sale este Camera Upload, cu care salvezi pe internet pozele făcute cu telefonul. Singurul punct negativ este că oferă doar 2 GB gratuit.

 

Sursa : GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...