Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Top aplicaţii Android – VLC Media Player


Deus
 Share

Recommended Posts

Android este cel mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri şi tablete, iar în ultimii ani calitatea aplicaţiilor realizate de dezvoltatori a crescut vertiginos.

 
În prezent, numeroase aplicaţii pentru Android rivalizează din punct de vedere al designului şi funcţionalităţii cu aplicaţiile pentru iPhone şi iPad.

Practic, cu o simplu smartphone sau o simplă tabletă cu Android, poţi citi rapid ultimele ştiri, poţi salva documente şi poze în cloud, îţi poţi stabili programul prin aplicaţii de tip Calendar şi chiar poţi învăţa o limbă străină.

Una dintre primele aplicaţii pe care trebuie să le instalezi este un antivirus pentru Android, după care poţi căuta diverse aplicaţii pe care să le foloseşti cu încredere în activităţile tale de zi cu zi.

În acest articol îţi prezentăm o serie de aplicaţii utile şi bine construite care se adresează publicului larg, indiferent de vârstă sau pasiuni, însă dacă eşti interesat în principal de distracţie poţi citi şi articolul despre cele mai populare jocuri pentru Android.

 

image.jpeg   Unul dintre cele mai bune media playere pentru Android este VLC, disponibil deocamdată în versiune beta. Chiar şi aşa, aplicaţia este stabilă şi rulează fluent orice tip de fişier video şi cod audio, întrucât are integrate codecurile necesare. În plus, este un player prietenos cu subtitrările, ale căror caracteristici pot fi schimbate cu uşurinţă.

VLC este cel mai bun player video pentru Android

 

Sursa : GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...