Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Telefoane de top în 2018 – Samsung Galaxy S8 – 3000 lei


Deus
 Share

Recommended Posts

samsung-galaxy-s8-6-1

 

Noul vârf de gamă al celor de la Samsung aduce o bine venită schimbare de design, noua carcasă fabricată din metal și sticlă abandonând într-un final butoanele hardware sau capacitive în favoarea celor software și devenind astfel mai simplă și mai compactă.

Unele persoane s-ar putea să nu accepte prea ușor saltul mare făcut de diagonala ecranului, acesta ajungând de la cei 5,1″ ai generației anterioare la nu mai puțin de 5,8″. Dacă puteți trece peste această schimbare drastică de dimensiune, veți descoperi același ecran AMOLED de calitate cu rezoluție Quad HD+, și veți beneficia în plus de marginile curbate cunoscute de la modelele anterioare Edge care acum au ajuns standard. Dincolo de aceste detalii, Galaxy S8 oferă un procesor Exynos 9 Octa de top, o cameră foto excelentă și dotări foarte bune.

 

Mai multe detalii găsiți însă în review-ul făcut de Giz, iar dacă doriți un ecran mai mare, puteți să vă orientați către modelul mai mare modelul Galaxy S8+, pe care l-am testat și noi separat.

 

Sursa : GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...