Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Facebook lansează și pe Android aplicația Messenger Kids


SELECTA.
 Share

Recommended Posts

Este probabil una din puținele aplicații folositoare lansate de Facebook în ultima vreme și care pare, deocamdată, a fi lipsită de un interes material din partea rețelei de socializare. Deocamdată.

Această versiune a Messenger-ului de la Facebook, este dedicat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani și a fost lansat inițial în iOS și pe tabletele celor de la Amazon. Dar acum este disponibilă și pe dispozitivele cu Android.

Aplicația nu conține niciun fel de opțiune de a face achiziții online, iar copii nu-și pot da ”Hide” astfel că părinții pot vedea ce mesaje au primit și expediat.

Partea bună este că aplicația nu necesită nici cont de Facebook, nici număr de telefon. În plus copii vor putea semnala mesajele nepotrivite vârstei lor sau ofensatoare, iar părinții sau adulți care sunt autorizați vor fi înștiințați imediat dacă puștii au probleme. De asemenea copii pot și să blocheze contactele pe care nu le mai doresc în lista.

Un alt aspect important este acela că părinții nu trebuie să-și instaleze o aplicație în plus pentru a sta cu ochii pe copiilor lor, verificarea lor putând fi făcută din aplicația de Messenger normală.

Pentru a face aplicația mai atractivă pentru ei, Facebook a adăugat și câteva elemente specifice vârstei lor. Facebook a introdus stickere, GIF-uri, rame și emoticoane speciale pentru copii, în plus vor putea iniția apeluri video cu prietenii lor, care le va permite să-și aplice și măști AR în timpul conversațiilor.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...