Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

HOME STIRI TELEFOANE & TABLETE TECH & GADGETS APPS & GAMES LIFESTYLE TV VIDEO Home Apps & Games Românii de la Metagame au lansat jocul Tap Busters pe iOS și... Apps & GamesGames Românii de la Metagame au lansat jocul Tap Busters pe iOS


SELECTA.

Recommended Posts

Pregătiți-vă să ”dați” în ecranele telefoanelor până vă obosesc degetele. Studioul românesc Metagame, incubatorul de afaceri Carbon și publisher-ul Tilting Point a lansat Tap Busters, care oferă un gameplay intens, grafică deosebită și plin de umor.

Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către prestigioasa revistă Lurzer Archive.

Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani. Pregătiți de luptă, jucătorii trebuie să apese pe ecran ca și cum ar fi sfârșitul lumii. Trebuie să se folosească de puterea degetelor ca să îi ia prin surprindere pe monștrii și ticăloșii spațiali.

Una peste alta, va fi un joc în care va trebui să vă puneți degetele la treabă. Aveți grijă, doar, să nu spargeți ecranele. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...