Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Cum să ştergi fişiere definitiv: cipher


Deus
 Share

Recommended Posts

Sistemul de operare Windows include o aplicaţie Command Prompt care îţi permite să accesezi informaţii utile despre calculatorul tău prin simpla tastare a unor linii de cod.

 

 
Sistemul de operare Windows s-a dezvoltat puternic în ultimele sale versiuni şi a preluat din ce în ce mai multe funcţii ale sistemelor de operare iOS şi Android disponibile pe platformele mobile.

Astfel, învechitul Windows XP a fost înlocuit treptat de versiuni mai noi, cu bune şi rele, precum Windows 7, Windows 8 sau Windows 10, care permit acum inclusiv controlul prin gesturi în cazul ecranelor touch.

Cu toate acestea, indiferent de versiunea de Windows pe care o utilizezi, sistemul de operare al celor de la Microsoft include aplicaţia Command Prompt, care îţi permite să scrii linii de cod pentru a obţine informaţii importante despre calculatorul tău.

Cum sa porneşti Command Prompt
Aplicaţia Command Prompt este uşor de accesat. Indiferent de versiunea de Windows pe care o utilizezi în mod curent, trebuie doar să accesezi meniul Start – All Programs – Accesories – Command Prompt.
Evident, există şi un shortcut: apasă simultan tastele Windows şi R, cu menţiunea că tasta Windows este amplasată pe tastatura între Ctrl şi Alt. Alternativ, poţi chiar să creezi o scurtătură pe desktop, prin click dreapta pe aplicaţie în meniul de Start şi apoi Send to Desktop (create shortcut).

 

Nu este un secret că poţi recupera date de pe calculator dacă zona de pe hard-disk nu este rescrisă cu un alt fişier. Pentru a evita posibilitatea de recuperare poţi folosi diverse aplicaţii sau poţi apela la o banală funcţie Command Prompt:

 

de exemplu, cipher /w:c: şterge toate datele de pe partiţia C şi nu permite recuperarea acestora.
Comanda cipher

 

Sursa : giz.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...