Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Samsung ne oferă SSD-urile NVMe 970 PRO și EVO


.Royce

Recommended Posts

Samsung a lansat SSD-urile 970 PRO și EVO, care reprezintă cea de-a treia generație a seriei SSD consumer de top. Fiind lider de piață încă din 2015, cu primele SSD-uri NVMe dedicate utlizatorilor finali, Samsung continuă să depășească barierele de performanță cu ultima generație de SSD, construite pentru pasionații de tehnologie, dar și pentru profesioniști. Aceste unități vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o lațime mai mare de bandă, ce va permite transferarea volumelor mari de date.

Samsung 970 PRO și EVO au fost construite având la bază formatul standard M.2 și cea mai nouă interfață PCle Gen 3×4. Seria 970 maximizează potențialul NVMe, livrând valori ridicate în cadrul procesării volumelor mari de date, inclusiv 3D, grafică 4K, jocuri de top și analize de date.

Samsung 970 PRO permite o citire secvențială de până la 3,500 MB/s și viteză de scriere secvențială de până la 2,700 MB/s, iar modelul EVO oferă o citire secventială de până la 3,500 MB/s și viteză de scriere secvențială de până la 2,500 MB/s. Viteza de scriere secvențială prezintă o îmbunătățire de 30% față de generația precedentă, datorită ultimei tehnologii Samsung V-NAND și a noului controller Phoenix. SSD-ul 970 EVO, în particular, folosește tehnologia inteligentă TurboWrite, care presupune utilizarea unui buffer mare, de până la 78GB, pentru a permite o scriere mai rapidă.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...