Jump to content
Sign in to follow this  
Ezel

New Project

Recommended Posts

Salutare.

Dupa cum vedeti, am revenit sub un nou nume, deci asta inseamna ca un nou proiect a luat nastere: GreenStone Romania [ www.g-stone.ro ] 🙂

De ce am lasat balta vechiul proiect ( LCS ) ? 

- lipsa de timp a fost principalul factor. Pe langa timp si faptul ca nimeni din vechea administratie nu s-a mai implicat a fost un factor decident.

Ce planuri avem ?

- o sa incercam sa ducem proiectul mai departe ( nu o luam de la 0, ci continuam munca depusa atatia ani ). Deja avem un server de sa:mp, GM-ul este deja cunoscut de toata lumea, dupa prezentarea facuta de RADUQ (  https://www.youtube.com/watch?v=C_5IuILvPE4 ) . In plan avem mai multe proiecte, mai multe detalii o sa anuntam la momentul potrivit.

 

Pe scurt, am revenit cu un nou proiect ( numele este mai inspirat de data aceasta, nu mai suntem asa "limitati" 🙂 ) si speram sa ne sustineti ca intotdeauna.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bine Si foarte bine gandit avand in vedere ca nu se mai inplicau Stafu vechi asa ca poate va fi o recurtare de staff  si  asa arata si  mai frumos forumu cu numele acesta Si sa speram ca vom Avansa cat mai mult The Best #G-stone.ro Nu ne vom lasa 

UP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...