Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Deus

Anunt !! - Recrutam oameni capabili!

Recommended Posts

Buna ziua/seara,

comunitatea G-Stone este in cautare de oameni capabili ce pot ajuta la dezvoltarea comunitatii noastre! Prin dezvoltare ne referim la faptul ca dorim de la persoanele interesate in primul rand implicare  cum pot ele mai bine. Multi nu cunosc ce inseamna implicare si chiar daca sunt implicati acestia pot avea o implicare sub nivelul pe care il cerem noi sau in cel mai rau caz, o implicare dezastruoasa.

 

Persoanele interesate trebuie sa fie mature si capabile sa initieze proiecte pe care sa le conduca, sa le puna in practica. Oricine se poate considera apt de acest lucru insta majoritatea proiectelor vor esua inca din stadiul ''in lucru'' din cauza necapacitatii ca aceste proiecte sa fie puse in aplicare.

Daca va considerati oameni seriosi, cu ideei de proiecte marete si capabili sa poata conduce un proiect pe comunitatea noastra pana la finalizarea sa lasa-ti un replay mai jos in care sa va prezentati pe dumneavoastra ca persoana capabila de cooperare (calitati/abilitati, defecte, proiecte anterioare, hobby-urii) si ideei de proiecte pe care doriti sa le puneti in practica.

Toti cei care vor venii cu proiecte in replay-urii mai jos ce sunt nerealistice din pricina faptului ca persoana nu pare capabila sa reuseasca in aplicarea acelui proiect alaturi de noi va fii respinsa.

Cei care isi arata intentia de a initia proiectul, de al dezvolta si de a ajuta si la alte proiecte detinute de comunitatea G-Stone Romania vor fii invitati chiar sa faca parte din echipa de conducere, intrucat suntem in cautare continua de noi liderii!

 

Cu stima si respect, 

leadar - Head Of GreenStone Romania!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...