Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image
Sign in to follow this  
Ezic

Regulament intern M.A.I

Recommended Posts

 

M.A.I  se ocupa prinderea suspectilor care au wanted si cu traficul rutier aplicand celor ce merg neregulamentar amenzi !

M.A.I poate sa mearga doar dupa suspectii cu wanted 1, wanted 2 si wanted 3 respectiv 4 . Exceptie, jafurile afacerilor daca pe server nu sunt online minim 2 jandarmi !

In cazul in care sunt minim 2 jandarmi online si sunt in urmarirea suspectului iar tu te duci dupa el fara ca jandarmi sa ceara intariri vei fi sanctionat cu FW ( Faction Warn )

► M.A.I  are voie sa faca controale de rutina incepand de la rank 2 doar cu acordul liderului. Persoanele care incalca aceasta regula vor fi sanctionate cu FW sau Uninvite in functie de gravitatea faptei.

 

Reguli generale ale factiuni:

►  Pentru a depune o cerere de demisie trebuie sa faceti o cerere pe forum la sectiunea '' Cereri de demisie ''

► Nesimtirea si lipsa de respect fata de lider sau de alti jucatori se sanctioneaza foarte aspru cu Uninvite , 100 de FP si adaugarea pe black list !

 Rank-up se acorda o data la 7 zile ( nu cereti rank-up in avans se sanctioneaza )

  Spamul pe chatul /r se sanctioneaza in functie de gravitate, cu FW / AV sau uninvite.

 Deathmatch-ul (DM) se sanctioneaza cu FW / Uninvite, in functie de gravitate si de abateri.

► DM-ul in masa si DM-ul cu Hunter/Hydra va fi sanctionat de catre admini cu 100FP si ban cateva zile.

► Este interzis sa folositi masinile factiunii in scop personal.

- La Rank 1 aveti voie doar cu Dacia Logan , ARO , Motocicletele.

- La Rank 2 aveti voie si cu Duster, Polo

- La Rank 3 aveti voie si cu BMW, Elicopter, Dubele de interventie !

- La Rank 4 aveti voie si cu Bugatti, Dubitele SRI.

- La Rank 5 aveti voie cu orice masina doriti.

► Este interzis sa folositi masinile factiunii in scop personal.

► De asemenea nu aveti voie duty cu masina personala sau sa stai pasager la cineva in masina se sanctioneaza cu FW.

► Dupa wanted se merge doar cu masiniile de la M.A.I cei care sunt prinsi ca folosesc masinile personale vor fi sanctionati cu FW

► Membrii factiuni au obligatia sa respecte regulamentul serverului. Incalcarea unei reguli din regulamentul serverului se sanctionat cu FW / Uninvite in functie de gravitatea faptei !

 

Reguli legate de limbaj:

 Limbajul vulgar / insultele se  sanctionat cu AV ( avertisment verbal ) sau cu FW ( faction warn ) sau chiar UNINVITE in functie de gravitatea faptei !

Exemple:

- Pentru limbaj vulgar / insulte la adresa unui alt jucator membrii risca FW / Uninvite.

- Pentru comportament agresiv, cum ar fi ' mars ma ' , membrii risca FW / AV sau Uninvite in functie de gravitatea faptei.

- Injuriile si jignirile grave se sanctionat cu FW. Injuriile grave repetate se sanctioneaza direct cu Uninvite.

- Jignirile usoare precum: ( n00b-ul drq, mars , fraiere, prostule, desteptule , etc. ) se vor sanctiona cu sanctionat cu FW / AV in functie de gravitatea faptei.

- Jignirile asupra unui coleg din M.A.I sau Jandarmerie sau MApN se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luat de lider

 

Reguli legate de radare:

► Radarul se plaseaza doar in zone anumite cu circulatia intensiva.

► Cei din M.A.I pot plasa un radar doar cu acordul liderului sau al co-liderului ( cererea se face pe serverul de discor )

- Cei care sunt prinsi ca plaseaza radare fara acordul liderului  Ezic sau al co-liderului  vor fi sanctionati cu FW

 Limita de viteza in orase este de 90 Km/h iar in afara oraselor este de 150 Km/h

- Soferii care depasesc limita de viteza vor primi o amenda in valoare de 50,000$

 

Reguli legate de coruptie:

► Coruptia este complet ilegala si sanctionata ca atare !

► Un politist poate fi acuzat si cercetat pentru coruptie din urmatoarele cauze: Acordare de clear fara motiv, complicitate la jafuri, primire mita, colaborare cu mafiile, trafic de droguri , trafic de arme, etc.

► In cazul in care un politist este suspectat de fapte de coruptie se va deschide o ancheta pe numele acestuia fara stirea sa !

► De ancheta se va ocupa strict liderul Ezic alaturi de co-lider ! ( ancheta va ramane secreta pana la finalizarea acesteia )

► In cazul in care membrul anchetat este intradevar vinovat va fi sanctionat !

Sanctiunile pentru fapte de coruptie !

- Coruptie Nivel 1 ( coruptie usoara ) --- Se sanctioneaza cu  FW , amenda de 5,000,000 $ , retrogradare din rank si suspendare  10 zile !

- Coruptie Nivel 2 ( coruptie medie ) --- Se sanctioneaza cu 2 FW-uri , amenda de 10.000,000 $ , retrogradare din rank , suspendare 15 zile !

- Coruptie Nivel 3 ( coruptie grava ) --- Se sanctioneaza cu uninvite, amenda de 15,000,000 $, adaugare pe black list , inposibilitatea de a  mai intra in M.A.I !

 

Reguli legate de activitate:

► Membrii care nu se logheaza pe server timp de 2 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.

 Cei care nu au minim 10 zile in factiune nu pot depune o cerere de inactivitate.

► Neindeplinirea raportului de activitate se sanctioneaza cu uninvite indiferent de rank-ul pe care il detineti.

► Neprezentarea la o sedinta / antrenament fara a posta o cerere de invoire se sanctioneaza cu UNINVITE Cu FW pot fi sanctionati playerii ce sunt AFK in timpul unei sedinte / antrenament fara acordul liderului Ezic sau al co-liderului 

 

Reclamatii factiuni:

► Liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatie are dreptul sa refaca reclamatia. Reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe forum de catre admini.

► Playerii care fac reclamatie nu au dreptul de a face o alta postare pentru aceasi reclamatie. postarile facute aiurea in topicul cu reclamatii sunt sanctionate cu suspend   1-7 zile pe panel. Liderii au dreptul de a respinge o reclamatie daca playerul care a postat reclamatia posteaza aiurea in topic.

 

Informatii legate de confiscarea permiselor de conducere / acordarea amenzilor:

► Se considera condus neregulamentar mersul pe contrasens, incalcarea indicatoarelor rutiere sau prin afara strazii (in locurile unde exista strada). Nu vor fi sanctionati pentru condus neregulamentar playerii ce se plimba in zona Green Stone Desert.

 Este interzis sa acordati amenzi/confiscati permise in apropierea unor zone folosite pentru job-uri: fisherman si punctele livrare/incarcare trucker.

 Este interzis sa le acordati amenzi/confiscati permisele celor ce au examen de conducere.

► Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted.

 Comportati-va civilizat pentru ca sunteti un politist si explicati cat mai frumos  de ce ii confiscati carnetul. Cei care nu fac asta o sa fie sanctionati. Este interzis sa ii ziceti unui player sa scrie /handsup fara a ii explica de ce.

 Daca persoana refuza sa dea /handsup i se acorda wanted 2 (/su ID si selectati neconformare ordin) si apoi se duce la /arrest

 Daca refuza sa fie arestat, se omoara cu wanted-ul avut.

 Daca fuge cu orice vehicul, se acorda wanted 6 pentru 'runner'

► Dupa ce intra in puscarie, i se confisca si carnetul de conducere. Inainte de a confisca carnetul acesta este informat de ce i se confisca.

 Playerii care sunt prinsi cu farurile stinse  dupa ora 20:00 pana la ora 8:00 dimineata sunt amendati. Acestia trebuie sa dea /handsup pentru a primi amenda. Cei care nu vor sa dea /handsup primesc wanted  (/su ID si selectati neconformare ordin). 

 

Reguli legate de jail:

► Politistii nu au voie sa socializeze sub nici-o forma cu detinutii ( cu exceptia free-urilor )

► Nu aveti voie sa faceti DM pe detinuti fara un motiv bine intemeiat precum tentativa de escape ( atunci cand vedeti ca detinutul da escape )

► Aveti voie sa controlati detinutii daca au asupra lor droguri sau arme.

 

Atentie:
 ► (!) Nu actionati fara dovezi (poza sau video), in caz ca sunteti reclamati si nu aveti dovezi o sa primiti FW sau avertisment verbal, in functie de gravitatea faptei (2 avertisemnte verbale = 1 FW). LA 3FW sunteti demisi automat.

(!) Neinformarea unui player cu motivul pentru care trebuie sa scrie /handsup ('da /handsup sau ai wanted' ) va fi sanctionata cu FW

 

Alte reguli:

 Cu Hunterul/Hydra se merge doar daca liderul Ezic va acorda permisiunea se le folositi, cine este prins ca incalca aceasta regula primeste uninvite !

- Nu aveti voie sub nicio forma sa trageti cu Hunterul/Hydra la sol, se considera DM extrem de grav si se sanctioneaza ca atare.

 Dupa wanted se merge doar cu masinile de politie, la fel si in cazul unui apel la 112 sau in cazul unei interventii la un incendiu sau accident rutier. Nu aveti voie sa mergeti cu masinile personale / masinile 'free'.  ( se sanctioneaza cu FW sau AV )

 Nu aveti voie sa mergeti la event-uri cu on duty. Trebuie sa fiti /duty off.

 Nu aveti voie sa intrati in HQ-uriile inchise a altor factiuni daca nu sunteti dupa wanted. Cei care intra aiurea primesc FW.

 Cand arestati pe cineva, folosit /cuff id si anuntati pe /d ca suspectul este la voi cand respectiva persoana a intrat in masina.

 Cand somati pe cineva, asteptati minim 3 secunde intre somatii. Nu aveti voie sa somati prin /sms, /wt si alte canale de chat, doar prin cel public.

 Nu incalcati regulile de circulatie (puteti insa sa mergeti pe contrasens daca nu aveti alta posibilitate atunci cand sunteti in urmarire).

  ► Polititisti care sunt prinsi pe contra-sens cu un vehicul personal de catre un alt politist, li se confisca premisul. Cei care refuza sa i se confiste permisul primesc FW (de ex. cei care refuza sa dea /handsup sau nu se conformeaza somatiilor.)

 De fiecare data cand capturati un suspect, se va anunta pe /d 'x este la mine'.

- Politistii pot merge dupa wanted la war-uri.

- Politistii nu au dreptul de a detine materiale sau droguri. detinerea de droguri/materiale se sanctioneaza cu FW

- Este interzis pentru un politist sa omoare un jucator cu elicea de la elicopter(chiar daca are wanted fara drept).

- Este interzis pentru un politist sa omoare un jucator (cu sau fara wanted) punand masina peste el (drive by) ( se sanctioneaza cu FW )

- Este interzis pentru un politist sa faca kamikaze pe alti playeri (cu sau fara wanted) ( se sanctioneaza cu FW ).

- Este interzis pentru un politist sa omoare un jucator (cu sau fara wanted) cu spray-ul.  ( se sanctioneaza cu FW )

- Politistii nu au voie sa ajute playerii sa faca quest-uri precum "omoara x politisti". ( se sanctioneaza cu FW sau avertisment verbal  )

 

Încălcări ale regulamentului sancţionate cu amendă:

  ► Daca un membru refuza sa plateasca o amenda acesta va primi FW

► O amenda trebuie platita in maxim 24 de ore din momentul in care liderul va acordat amenda !
 
1. Spam pe chat-ul facţiunii (4-7 rânduri): 10.000.000$

2. Caps lock pe chat-ul facţiunii (minim 4 caractere): 8.000.000$

3. Deranjare şedinţa / Vorbit neîntrebat: 8.000.000$

4. Întârziere la şedinţa: 6.000.000$

5. AFK în timpul şedinţei fără acordul liderului: 9.000.000$

6. Folosire /d aiurea: 11.000.000$

7. Limbaj vulgar pe [/r] - valoare amenda: 7.000.000$

8. Nerespectarea reguliilor de la sedinta - valoare amenda: 8.000.000$

9. Furt de masina a unui coleg din departament - valoare amenda: 15.000.000$

10. Tentativa vanzari bunuri personale pe chat-ul [/r] - valoare amenda: 10.000.000$

11. Deranjarea sedintei altei factiunii fara permisiunea liderului din factiunea respectiva - valoare amenda: 9.000.000$

12. Parcat vehicul personal in fata / garajul HQ-ului - valoare amenda: 7.000.000$

13. Abandonarea masinii factiunii, fara a o distruge/bubui dupa folosinta sa - 10.000.000$

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
  • Create New...