Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image
Sign in to follow this  
Neo.

CFR Cluj îi caută înlocuitor lui Dan Petrescu! Ce antrenori au ochit șefii din Gruia

Recommended Posts

aD02MzYmemM9MSZoYXNoPTU4MmY0NjdiOGUxOWU1

 

Dan Petrescu e la mare căutare în străinătate, după ce a reușit s-o califice pe CFR Cluj în primăvara europeană și totodată să bată recordul de puncte obținut de o echipă românească în a doua competiție continentală.

Oficialii CFR-ului sunt conștienți că ”Bursucul” va fi greu de păstrat pe banca tehnică, așa că au început deja să-i caute înlocuitor. Pe lista scurtă a ardelenilor se află zece antrenori, iar șefii din Gruia ar prefera ca noul tehnician să fi pregătit recent o altă echipă de Liga 1.

Printre numele vehiculate sunt Cosmin Contra, Mircea Rednic, Edi Iordănescu și Dusan Uhrin. De asemenea, conducerea CFR-ului ia în calcul și promovarea ca ”principal” a secundului Alin Minteuan, care a mai pregătit echipa în trecut.

Dan Petrescu a avut oferte din străinătate
Dan Petrescu a recunoscut, la finalul partidei cu Celtic, că a avut numeroase oferte de afară. Fostul internațional român a fost la un pas să semneze cu Sochi, în Rusia.

Cosmin Contra s-a despărțit recent de echipa națională, unde a avut rezultate modeste. ”Guriță” a avut însă rezultate apreciate pe banca lui Dinamo, în 2017. Contra are și avantajul că are experiența fotbalului din Occident, antrenând în trecut trei grupări din Spania.

Rednic, o altă opțiune pentru CFR, i-a mai antrenat pe clujeni în 2013, dar a plecat după numai patru meciuri. Edi Iordănescu și Dusan Uhrin, celelalte soluții pentru CFR, sunt angrenați deja în Liga 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
  • Create New...