Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image
Sign in to follow this  
Neo.

„Blestemul” echipelor lui Dan Petrescu! Cum s-a salvat CFR de la dispariție: “Dacă nu mă întorceam, nu știu ce se întâmpla"

Recommended Posts

Dan Petrescu traversează o perioadă extraordinară cu CFR Cluj. Ardelenii sunt lideri în Liga 1 și se pregătesc de ”dubla” cu Sevilla, din 16-imile Europa League.

MSZoYXNoPTgwMWI2MWQwNTRjOTczNGMyYjc0ZDZl

 

Tehnicianul de 52 de ani a mărturisit, în exclusivitate pentru Digi Sport, că CFR-ul a luat decizia salvatoare când a decis să-l cheme înapoi în România, după aventura sa în China, la Guizhou Hengfeng.

”Sunt împăcat la CFR Cluj, deși am o clauză că pot pleca oricând în cazul unei oferte din străinătate. Am venit într-o perioadă în care lumea zicea că e bine la club. Nu erau rezultatele care au fost. De la Urziceni am plecat, după aia s-a desființat clubul. De la Sportul am plecat, apoi s-a desființat clubul.

La FC Național am fost, s-a desființat. La Târgu Mureș, la fel. La Rapid am fost, acum e pe unde e... La CFR, dacă nu mă întorceam, nu știu ce se întâmpla. Deci, până la urmă, au fost inspirați cei de la club că m-au rechemat. Acum, CFR arată bine, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și al imaginii. Și în România, și în Europa”, a povestit Petrescu.

CFR Cluj și-a umplut conturile în această toamnă europeană
Vorbele lui Dan Petrescu își găsesc acoperire. După revenirea sa în România, CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1 și a avut un traseu de vis în Europa.

Aceste performanțe au umplut conturile clubului din Gruia, asigurându-i o stabilitate financiară după care doar tânjesc majoritatea grupărilor din prima ligă.

CFR a primit de la UEFA, pentru această toamnă europeană, nu mai puțin de 16,23 milioane de euro. Dacă vor trece și de Sevilla, clujenii își vor mai rotunji conturile cu 1,1 milioane de euro. În cazul fericit al unei eventuale calificări în sferturile Europa League, ardelenii vor încasa încă 1,5 milioane de euro.

Dan Petrescu știe cum s-o elimine pe Sevilla
În așteptarea unor oferte tentante din vestul Europei, Dan Petrescu pregătește partea a doua a sezonului. Antrenorul recunoaște însă că CFR-ului îi va fi extrem de greu să treacă de spaniolii de la Sevilla, în primăvara Europa League.

”Poți să-mi dai 25 de milioane de euro acum, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Să fim serioși, realiști. E greu. Nu putem da cinci milioane de euro pe Valentin Mihăilă, ca Gigi Becali. Eu aș da 20 de milioane pe Mihăilă, dar n-am”, a declarat Petrescu, pentru Digi Sport.

Fostul internațional a pus ochii pe mai mulți români din Liga 1, care, în opinia sa, l-ar ajuta să aibă un parcurs continental lung. ”Am jucători mulți pe care-i doresc din România. Dacă i-aș lua pe toți cei pe care îi vreau, m-aș bate cu Sevilla! Sută la sută!”, a mai spus ”Bursucul”.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
  • Create New...