Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

De ce launcher ? Care este diferenta dintre launcher si clientul SAMP ?

Recommended Posts

Intrebare : De ce launcher ?

Raspuns : Ei bine, launcherul ofera o experienta de joc noua! Masinile jocului, skinurile caracterelor, interfata si mapa, sunt schimbate. Astfel, masinile au fost inlocuite cu modele de masini din realitate precum : Dacia, BMW, Audi, Mercedes, Ferrari, Lamborhini, Bugatti, Toyota, Trabant, Hyundai,  VW, etc.. Skinurile sunt si ele schimbate cu noi caractere ceva mai HD decat cele ale samp-ului clasic. Factiunile M.A.I. (Politia) si I.S.U. beneficiaza de skinuri reale ale Politiei Romane si Serviciului de Ambulanta SMURD.

Intrebare Care este diferenta dintre launcher si SAMP ?

Raspuns : Si in samp merge sa bagi moduri de diverse masini, skinuri, interfata si multe altele.. INSA.. in SAMP acestea sunt vazute doar de tine, ceea ce nu inseamna ca poti spune ca detii pe SAMP un BMW care de fapt e un mod pus de tine pe Premier. Insa, launcherul schimba acest lucru, TOATA LUMEA, are aceleasi moduri, adica aceleasi masini, skinuri, interfata si toate cele. Asta inseamna ca ceea ce vad eu vezi si tu.

Un alt lucru diferit, este mapa noua si faptul ca putem folosii voicechatul intr-un mod mult mai divers, dar si multe alte chestii.

De asemenea, prin Launcher, se pot adauga mai multe lucruri interesante decat pe SAMP-ul normal, insa va lasam pe dvs. sa descoperiti si restul diferentelor dintr launcher si SAMP, si cat de diferit este!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...