Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  4,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Deus last won the day on September 10

Deus had the most liked content!

About Deus

Contact Methods

 • MSN
  0
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCG2iAOQktp6bWPVEaHXP9FQ
 • ICQ
  0
 • Jabber
  0
 • Skype
  Deus#9496

Recent Profile Visitors

6,800 profile views
 1. Deus

  Puteti avea un numar de pana la 19 masini personale, si puteti spawna maxim 5 masini in acelasi timp! Masinile le aveti in /v, iar selectand masina veti vedea mai multe optiuni ale acestora Tineti-va masina inchisa, de tasta N sau comanda /lock pentru a nu avea probleme cu hotii de masini! Pentru masina aveti : - /carcolor (schimbati culoarea masinii) - /colors unde vedeti idurile culorilor! - /nos si /vipwheels (doar daca aveti cont VIP) La /vipwheels va puteti schimba jantele la masina dvs! Puteti pune pe masina si neoane si stage, de la /gps - locatii importante - stage si neoane. Fiecare nivel de stage va ofera +25km/h, viteza pe care sa o va atinge masina in plus fata de stock. Pentru a inchide si deschide geamul masinii aveti tasta Y, sau comanda /geam. Pentru radio, folositi tasta R sau /carradio . Daca masina este VIP si doriti o repozitionare a textului VIP sau schimbarea textului, aveti comanda/vipname.
 2. Deus

  Beneficii VIP : /sett - pentru a seta timpul (zi/noapte) /setw - pentru a seta vremea. /vipwheels - pentru a va pune jenti noi pe masina personala. /nos - pentru a adauga nos la masina pe care o folisiti. VIP deasupra capului. Premium : /pcolor cu care setati culoarea dvs in chat. 25% boost la toate joburile. /pc - chatul premium. Mai multi bani la dobanzile banilor din banca. VIP Plus : - Legendary deasupra capului - puteti cumpara maximul de sloturi, care este de 19.
 3. Deus

  - marita limita caselor la 500, urmeaza sa adaugam in decursul zilei de astazi case si in orasul Vice City. - reparate unele probleme la turfurile de la mafii. - acuma cei ce jefuiesc banca vor putea trage in politisti in fata bancii. - freezeul de la intrarea/iesirea din case/bizuri scos. - actualizare la pod, rezolvata o problema ce nu le permitea o deplasare corecta celor cu motoare. - /sleep functioneaza acum si in apartamente.
 4. Deus

  Update : - pod spre Vice City pe care il gasiti in apropiere de casa 102 (/findhouse 102), urmand a se adauga case/bizuri si multe altele si in Vice City. - /vipname scos din mentenanta. - acuma liderii de clanuri ar trebuii sa vada pana la 70 de membrii in /clan - Membrii. - rezolvata problema la clan HQ cu intratu/iesitu din HQ + spawnchangeul. - acuma la register o sa apara asa cum trebuie acel avion ce aterizeaza pe pista. - adaugate masini / barci in Vice City. - adaugat un magazin "LaDoiPasi" in orasul principal (adaugat mai inainte chiar)
 5. Aici puteti aplica pentru support team la launcher, adica echipa de asistenta a launcherului ce ajuta jucatorii ce au probleme in instalarea launcherului sau probleme de conectare. Echipa de asistenta are un regulament pe care il respecta si fiecare membru trebuie sa il cunoasca: De asemenea, echipa de asistenta trebuie sa cunoasca pe derost cele 4 probleme de le canalale aflate pe discord.g-stone.ro ce pot fi accesate din canalul #probleme-rezolvate. Pentru a aplica ca si Support team lasa un reply (comentariu) cu modelul de mai jos completat. Nume discord (cu #) : Nume server : Varsta : Hobbyuri : Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?: Cum poti intra pe GreenStone ? Ce windows ai ? Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? : Ce program folosesc cei de la support team pentru asistenta ?: Ce experienta ai in programul de la intrebarea anterioara ?: Ai telefon ? Daca da, ce telefon?: Ai calculator ? Daca da, ce calculator ?: Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?: Ai microfon?: Poti da test vocal cu partajare?: Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:
 6. Valcea ? Imi pare rau, dar nu cred ca esti pregatit pentru functia de lider, intr-o factiune din care ai facut parte. Mai incearca ca membru, sa ai un FH acolo cat de cat.
 7. Deus

  Imi pare rau, dar nu ai activitatea saptamanala asa de mare incat sa poti conduce factiunea si nu cred ca esti pregatit sa organizezi factiunea Oltean Clan la nivelul in care se afla acum.
 8. Deus

  xCrUsH a fost scos de Paun din Tractari Auto (rank 1) dupa 2 zile, motiv: Tare in gura,raport falsificat. Te rog sa imi dai PM ca sa iti arat dovezile de falsificare si incalcare a regulamentului factiunii respective de ai spus ca a facut liderul abuz, de fapt ai incalcat regulile anti-falisifcare.
 9. Deus

  2020-09-04 19:46:36 Wiliam a fost scos de Messi din Mafia Ruseasca (rank 1) dupa 7 zile, motiv: inactivitate mai mare de 3 zile neanuntata....... Faction warnings 2/3 Faction punish 0/40 Faction days 6 Ai 2 FW-uri pentru raport incomplet. Ce ma face sa cred ca vei face treaba de lider daca nu poti sa o faci pe cea de membru intr-o factiune mult mai usoara ? Respins.
 10. Deus

  Acceptat insa va trebuii in perioada de lider (mandatul de lider, in cazul in care treci probele ) sa renunti la admin si treci in functia de helper. Dupa ce iti terminii mandatul de lider poti revenii inapoi la admin level 1. Astept decizia ta.
 11. Deus

  Aici trebuie numele tau de pe server. Level 18 Experienta 335 Hours played 78 hours https://rpg.g-stone.ro/profile/general/2115 - profilul tau. Acceptat.
 12. Deus

  Regulile sunt reguli! Level 10 Experienta 513 Hours played 16 hours Respins.
 13. Deus

  Acceptat pentru teste, ai cele 30 de ore minim si levelul necesar.
 14. Deus

  Nume server: RPG GreenStone aici trb numele de pe server. https://rpg.g-stone.ro/profile/general/2078 - aceasta e contul tau din cate vad. 30 de ore ai si level 12. Acceptat pentru teste.
 15. Deus

  Nu ai cele 30 de ore necesare.
×
×
 • Create New...