Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Deus

Head OF
  • Posts

    8,205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    179

Deus last won the day on April 12

Deus had the most liked content!

About Deus

  • Birthday 11/06/2001

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCG2iAOQktp6bWPVEaHXP9FQ

Recent Profile Visitors

18,675 profile views

Deus's Achievements

GS Legend

GS Legend (13/14)

613

Reputation

  1. Model de inscriere (doar liderul/coliderii pot depune aceasta inscriere) : Numele contului tau de pe server : Factiunea : Poza [/members] : Ai 4 membrii care sigur vor participa ?: Exista si alti membrii care vor sa fie rezerve ?: Toti cei care participa sunt de acord cu testele TW?: Cine va conduce factiunea in prim plan in Turneu ?: Cine va conduce in plan secund factiunea in Turneu? (daca exista)?: Acceptati tu ca si lider dar si membrii tai, toate conditiile ce sunt si ce vor fi afisate la inceperea turneului?: Alte detalii sau informatii care ar putea fii utile?:
  2. Pe parcursul vacantei de Paste, se va desfasura editia a 4-a a Turneului Factiunilor, pe o durata de 5 zile, fiecare zi reprezentand o proba. ATENTIE : Pe parcursul Turneului raportul va fii optional & se va oferii X2 SALARY pentru cei care fac raportul. La acest turneu pot participa doar membrii de factiuni unde liderul a depus o cerere de inscriere pe care a acceptat-o. Vor avea loc confruntari intre factiuni (echipe egalate in anumite cazuri) pe parcursul zilelor de Turneu. ZIUA 1 si 2: OX Factiuni - 12 OX-uri pentru adunearea de puncte. ZIUA 3 : Zombie EVENT intre factiuni cu extragere inainte pentru a vedea care sunt meciurile. Se aduna cate un punct per victorie. Toate factiunile cu minim o victorie ia puncte, cele cu mai multe victorii, ia mai multe puncte. ZIUA 4 : Parkour Bike (trebuie finalizat un traseu de parkour pe o bicicleta) ZIUA 5 : Remote Controlled Vehicles Race (RCVC) ZIUA 6 : Minte-ma frumos cu liderii si coliderii. (participa si membrii) PREMII Participantii aflati in echipele de pe primele locuri, fie si rezerve care au participat, vor primii un accesoriu permanent de medalite al acestei editii. [se va acorda cand e implementat inventarul pentru a nu pierde accesoriul, se va face lista cu participantii si se va acorda, chiar daca mai intarziat] Factiunea pe primul loc primeste la HQ-ul sau un Trofeu permanent al editiei. De asmenea, membrii participanti primesc urmatoarele : LOCUL 1 : 1600 GEMS + 5 BETTICKETE + 200,000,000$ + 5500 RPOINTS + 3 legendary chest + 1 SPRING CHEST. LOCUL 2 : 1200 GEMS + 4 BETTICKETE + 155,000,000$ + 3500 RPOINTS + 2 legendary chest + 1 SPRING CHEST. LOCUL 3 : 1000 GEMS + 2 BETTICKETE + 130,000,000$ + 2000 RPOINTS + 1 legendary chest + 1 SPRING CHEST. Restul partincipantiilor primesc ca premiu de participare : 500 GEMS + 1 BETTICKET +80,000,000$ + 1500 RPOINTS + 1 Mityc Chest + 1 SPRING CHEST. Toata lumea primeste rol de 'Participant Turneu Factiuni editia IV' - care se pune alaturi de rolul existent pentru editia anterioara. Rolul are culoare verde mai deschisa, mult mai speciala decat cea de Civil. MOD DE PARTICIPARE Insceriile se fac aici : Liderul/coliderul depune cererea. In caz ca o face coliderul, necesita sa aiba acceptul liderului. ALTE INFORMATII Inscrieriile se vor oprii cand consideram ca avem destule factiuni pentru a participa. Alte reguli pot fi adaugate deci sa fiti constienti de asta !
  3. PREMIILE SUNT URMATOARELE : LOCUL 1 LOCUL 2 LOCUL 3 CONDITII NECESARE PENTRU PARTICIPARE : Postarea minim a unui tiktok (puteti posta si mai multe) care sa contina tag-urile : #greenstone #greenstonesamp #greenstoneromania (unul din ele). NECESAR PENTRU A VA GASII MAI RAPID : Mentionati cu @ GreenStoneRomania . TikTokul sa fie filmat pe server, si sa fie postat dupa data de 5 ianuarie 2024, si acesta sa nu fie un tiktok mai vechi repostat. Castigatorii si repartitia sunt facute astfel : videoul cu cele mai multe aprecieri postat din 5 ianuarie 2024 pana la termenul limita de concurs, castiga locul 1, al -2lea cel mai apreciat, locul 2, si tot asa. Concursul are 3 locuri, astfel puteti castiga mai multe persoane. Premiul il primeste DOAR proprietarul contului de tiktok. NU SE ACCEPTA TIKTOKURI REPOSTATE SUB NICIO FORMA ! NU SE ACCEPTA TIKTOKURI CU FAN CURIER SI COLINDE CU INJURII IN FATA UNEI CASE, format foarte folosit de castigatorii din TIKTOKURILE ANTERIOARE, dorim sa vedem noi ideei ! ATENTIE : castigatorii odata anuntati necesita sa fie verificati. Asiguati-va ca aveti statisticile pornite pentru contul dvs. de TikTok inainte de a posta tiktokul, astfel riscati sa nu primiti premiul. Cine este prins cu boti pentru aprecieri, e eliminat din concurs si nu mai are voie sa participe vreodata. TERMEN LIMITA : 20 MAI 2024. RECOMANDARE : Puteti posta link ca sa ne fie mai usor pentru verificari, de la tiktokul vostru, si sa strangeti ulterior si reactii de la membrii discord, pe canalul de discord pentru TikTok-uri. Alte informatii puteti solicita pe discord.gg/greenstone pe baza unui ticket. RECOMANDARE si regula : se interzice ca in verificare sa existe public din alta tara. Publicul dinafara Romaniei ori R.M. o sa conduca la neluarea in considerare a TT-ului.
  4. Deoarece anumite blacklisturi la factiuni erau de peste 4 luni si necesitau plata, iar un BL in mod normal expira la 15 zile si puteti intra in factiuni daca il platiti, toti cei cu BLuri ce au necesitat plata, care nu s-a efectuat, si au trecut 4 luni, vor fi sterse. Asta inseamna ca orice BL global la factiuni de anul trecut a fost sterse, alaturi de orice BL care avea termen de expirare in luna ianuarie a anului 2024. Se vor mai sterge din cand in cand de pe lista fara sa mai fie nevoiti sa plateasca cei care depasesc cu mult termenul de plata. Cei care doresc sa fie scosi la timp (adica dupa 15 zile de BL) trebuie sa plateasca o suma de bani catre Managerii de factiuni conform faction.g-stone.ro ! Beneficiari : DEX / Dex.amatorii, LeoDinero, Marcell, CeausescuPCR, TRY_Alexandru7, KeanuTepesh, _sml._14, Dezaxat, andyboieru, Damyy20, GALU, C0drin, Radu.Voievod, Alex202, XLimon, Andruletu21, 11madalin, trasca23, Doxi_fbd, Evm, w1nterofficial. Va rugam pe toti cei in cauza sa nu mai aveti incercari de frauda a testului de intrare in factiune. Punem foarte mare accent pe competenta membriilor de factiuni! Valabil si pentru cei cu alte motive diverse pentru care au primit BL.
  5. CASTIGATORI CONCURS : LOCUL 1 LOCUL 2 LOCUL 3 Orice contestatie in caz ca aveti un TT cu mai multe likeuri decat cele de mai sus, trebuie facuta pe discord.gg/greenstone prin ticket la canalul #SUPPORT pana pe 17 martie.
  6. Concurs incheiat, nu se mai iau in considerare TT-uri postate din 1 Martie pentru concurs. Se iau in considerare doar acele TT-uri pe luna Ianuarie & Februarie, conform ultimelor anunturi. Rugam jucatorii participanti in acest concurs sa isi posteze mai jos linkuri catre TT-urile lor deoarece in urma verificarii mele de TT-uri, cu functia de search, multe dintre ele lipsesc, posibil problema de la TikTok. Pana in 10 martie o sa fie anuntat castigatorul clar al concursului. Speram ca nu va mai fi nevoie de prelungiri daca TT-urile postate de jucatori sunt sub pragul necesar premiului acordat.
  7. REZULTATE FINALE : Participanti Turneu Factiuni, editia a 3-a, la minim o zi : IonutzIonut14, Darwin._., DariusKill3R, TheSlim, LevoP, REGELE, SIX2PLAY, iacob, CosminGK, Vedat, NoComment1235, roso_, Cox., MrLion, Happyman, Bappo, Ionutzu, GrasanuSalvatore, Mario23, Ersin, NicolasGR, Alex_Barosanu, Serbaq, Andrei120, yoDenis17, ionut.Adrian, eduardandrei, Tedu, .Shark., Barbu_Bogdan, TjMiles, Diamond, Spiridus97, SAKI, _$DoRuT$_, Gabrel, Wrld_Ciove, Elton, cristiabc, A1B4T, Dusky, SebyMondialu, Shadow_Boy, LIDL, Caen, Grasannn, Eduu, MrFlavius, HUAWEI, MichiMaus, benx, iTz, Valentinos, Victor597212, NuTu, Emanuel[29], Davidd, DIAMOND.JR, IonutDorynel, raulbro1, LOLPRESTON, gogean.wrld, .Stefan., NightMare, Fabi[], Kslv, Matty777, Xavi., alexutz23409, VVS, [].Farahonul, Zizou22., samsarul, valivali142, Miyagi[], Emanuel777, Tedyy_, 0daviid0_, Budescu., CosminWS, dmr.ul, Dorel., Opsy, StarR, Stack., Giuliano, RedCombat, Arsenal, Goofy, AMRICANULL, R3N4T0_0, sebicu14, Plastelina, Catamiguel69., Andrew_CPT, Puky002, Gabriel_, Sorinel89, TuttoBene, LucaBej19, sneaXV2, Kallek, Lenor, .Kenny., Beja . TOTAL : 106 participanti !
  8. Din cauza slabei participari si a unui premiu foarte mare, se prelungeste pana pe 29 februarie !
  9. Aici puteti gasii 2 albume din Turneu, cu poze, din probele de SURVIVOR ROCKET si Last Car Standing din Editia a 3-a de Turneu Factiuni : https://imgur.com/a/Kx1N5qg https://imgur.com/a/8THJj0y
  10. Aveti aici un link cu cateva poze de la Ziua 1, proba de Cultura Generala, cu actiunea petrecuta, si cei participanti : https://imgur.com/a/eyJ6gV5 Multumiri @REGELE!
×
×
  • Create New...