Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  5,261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  103

Deus last won the day on May 5

Deus had the most liked content!

About Deus

 • Rank
  Head Of
 • Birthday 11/06/2001

Contact Methods

 • MSN
  0
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCG2iAOQktp6bWPVEaHXP9FQ
 • ICQ
  0
 • Jabber
  0
 • Skype
  Deus#9496

Recent Profile Visitors

8,761 profile views
 1. Deus

  Nu suntem in cautare de lideri !
 2. Deus

  Te rog specifica numele contului tau.
 3. Salutare ! Pana in acest moment lucrurile au iesit binisor cu lansarea v3, mai sunt insa unele probleme care au aparut ce au fost rezolvate si mai sunt in curs de rezolvare si altele. Era de asteptat ca din perioada de testare, lucrurile sa reiese bine, iar in lansare sa existe unele probleme, dar care se vor rezolva treptat. Deocamdata, doresc sa va informez urmatoarele : 1.) Tasta F5! Va rugam evitati apasarea tastei F5, aceasta prezenta in mod normal niste statisici pe care le are jocul (spre ex, stream memory). Din cauza updateului de masini suplimentare, acele statistici nu mai sunt disponibile iar apasarea F5 cauzeaza crash/freeze. 2.) Actualizari mapa! Au fost modificate unele strazi cu o alta textura dar care insa se va schimba si care va acapara intreg orasul. A fost adaugat un McDonald's care va fi pus in functiune + interior nou la Auchan. HQ-ul ISU, de asemenea si el, a fost schimbat. S-au mai adaugat si alte multe obiecte. 3.) Economia masinilor! Pretul masinilor a fost schimbat la mai multe modele fata de inainte deoarece nu se puteau adauga masinile noi in plus. Cei care nu sunt multumiti de asta, sa se gandeasca ca daca nu ar fi fost masura asta, nu am fi adaugat nicio masina noua in plus, pentru ca nu ar fi putut incapea in DS, si ar fi fost aiurea sa ai multe masini la acelas pret, dar din marci diferite. Masinile nu vor primii actualizare de pret daca sunt din V2. Posibil o schimbare de pret o vom oferii celor ce detin astfel de masini, peste 100-200 de zile, cand economia se va mai stabiliza in anumite privinte. Momentan, daca am face asta, toti ar vinde masinile la DS pentru profit si economia s-ar pompa cu un val mare de bani din nimic, iar preturile ar scade mult din cauza asta. 4.) Stageurile! Momentan, pe masinile noi, stageurile nu functioneaza, pana nu se vor testa complet toate pentru a vedea daca exista probleme. Daca va bagati stage pe masina, acesta nu va functiona, insa cand vor fi activate, nu va faceti probleme, acestea vor functiona, fie ca va bagat acum stage. 5.) FirstPerson in masinile noi! Poate ca ati observat ca luati crash cand sunteti in masinile noi din v3 si intrati in first person. Deocamdata, evitati sa faceti asta, avem o varianta de rezolvare a problemei inca in stadiul de dezvoltare. (ideea e ca FP-ul e facut pentru sampul normal, cu 211 masini, nu 350). 6.) Girofaruri masini departamente! La masinile de departamente, deocamdata, nu exista un girofar vizibil, insa avem pregatit un girofar mult mai voluminos ce urmeaza sa fie adaugat. 7.) Voicechatul a fost pus la level 7 acum! 8.) Alte probleme! In acest moment, mai multe probleme se afla in curs de rezolvare.
 4. Deus

  Acceptata.
 5. Deus

  Mi-a fost propusa de cineva in staff, voi lua in considerare ca si incadrata in updateuri clan.
 6. Deus

  Vor fi, ideea e ca sunt 350 de masini la care trebuie manual. 350 de masini x 4 pozitii (2 stanga, 2 dreapta) = 1400 de modificari.
 7. Deus

  SPÓNSOR, sponsori, s. m. Persoană fizică sau juridică având calitatea de a sponsoriza pe cineva sau ceva. – Din engl. sponsor. Conform DEX nu vad sa fie o eroare de inteles in modul cum am aplicat noi. + ca nu cred ca va sponsoriza cineva serverul farar sa primeasca, chiar nimic, in schimb. Insa propunerea imi roteste niste rotite legat de unele aspecte.
 8. Deus

  Respinsa, se poate abuza din perspectiva de FLY.
 9. Deus

  Respinsa, comportament imatur (9 ani).
 10. Deus

  Aveti mai jos poze cu masinile din [/shop] adaugate in V3, cat si vitezele lor : Ford Raptor CrewCab - 166km/h. VW Passat CC Tunat - 160km/h. Bmw M4 - 182km/h. Camaro - 203km/h. Dacia 1310 Tunned - 148km/h. Dacia Logan Trophy - 148km/h BMW i8 - 209km/h Honda NSX - 209km/h Lincoln - 160km/h. Pagani Huayra - 209km/h Pagani Zonda - 209km/h McLaren - 209km/h
 11. Deus

  A fost activata oferta de Paste care va fi intre 02.05.2021 si 14.05.2021, iar aceasta consta in faptul ca : 1.) La 5 euro, se vor acorda 2500 gems in loc de 2000. 2.) La 10 euro, se vor acorda 5000 gems in loc de 4500. Se poate achizitiona pe 'Insula Bogatiilor' casa speciala de Sponsor cu 20 de euro. Se vor putea lua doar casele care nu au un proprietar sau care apar ca sunt confiscate. Oferta de casa speciala de Sponsor se supune unor termeni si conditii! Avem dreptul de a refuza anumiti jucatori in vederea achizitionarii unor astfel de case.
 12. Deus

  Aplicatiile nu sunt deschise in acest moment.
 13. Deus

 14. Deus

  Acest tip de afacere nu e prevazut in regulament ca si inselatorie. E un schimb ce se face pe propria raspundere !
×
×
 • Create New...