Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  4,390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46
 • Points

  0 [ Donate ]

Deus last won the day on June 1

Deus had the most liked content!

About Deus

 • Rank
  Head Of
 • Birthday 11/06/2001

Contact Methods

 • MSN
  0
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCG2iAOQktp6bWPVEaHXP9FQ
 • ICQ
  0
 • Jabber
  0
 • Skype
  Deus#9496

Recent Profile Visitors

6,555 profile views
 1. Daca va cere sa faceti update la launcher, adica va apare ca in poza de jos, posibil sa nu fi setat locatia folderului din samp. Astfel, deschideti sampul si apasa ti click pe butonul settings : Dupa care setati de aici folderu si salvati, dupa care intrati iar in launcher.
 2. Deus

  Daca detineti un canal de YouTube si sunteti pe discordul nostru veti primii rolul de YouTuber. cerinte minime sunt un numar mediu/mare de abonatii. Ex : nu veti primii rolul daca aveti sub 100/150 de abonatii. Primesc rolul cei care au peste 1000 de abonatii si sunt activi pe canalul lor chiar daca posteaza sau nu samp/filmeaza la noi pe server. Cei ce detin canale mai mici, sub 100 de abonatii nu primesc rolul. Cei cu minim 100 de abonatii ce filmeaza la noi pe server si sunt activii in aceasta directie pot primii rolul. Tot odata, de la 1,000+ abonatii puteti beneficia pe server de "Pachetul YouTuber" cu urmatoarele beneficii : - acces comanda (/fv). - acces comanda (/car) care va spawneaza un Bugatti (masina speciala pentru YouTuberii). YouTuberii care au filmat cel putin 10 videoclipuri pe server primesc "Pachetul YouTuber avansat" ce consta in cont VIP + clan cadou (daca doreste) si un crate transcedent. Regulii privind pachetele de mai sus : - folosirea abuziva a comenzii (/fv) se pedepseste cu retragerea beneficiilor total! - folosirea abuziva a (/car) se pedepseste cu retragerea beneficiilor total! - DM/DB/HB/kamikaze realizate cu ajutorul comenzilor din pachetele de mai sus se sanctioneaza cu scoaterea beneficiilor total! - contul VIP se retrage dupa incheierea pachetului sau daca a fost retras. - clanul daca se doreste achizitia sa la pachetul avansat va fi platit pentru doar 60 de zile si se vor respecta regulile clanurilor din regulamentul dedicat clanurilor, iar daca nu, se vor aplica sanctiuni. - folosirea abuziva/non-rp de comenzi din pachetele de mai sus se sanctioneaza in functie de situatie si decizia pe care o luam. Daca nu ati mai postat in ultima saptamana, maxim 2, niciun videoclip pe server avem dreptul de a retrage toate pachetele! Stergerea videoclipurilor filmate pe server ce au dus la beneficiarea de un pachet, conduce la retragerea pachetului de beneficii. Daca filmati si pe alte servere nu este nicio problema! Este canalul dvs., decizia va apartine cu privire la continutul de pe el. Insa, decizia acordarii unui pachet de YouTuber (fie avansat sau nu) este a noastra. Pentru mentinerea pachetelor e necesar un video pe saptamana de minim 2 minute, maxim cat doriti! Videoclipurile/liveurile filmate pe serverul nostru sunt postate si pe #anunturi pe serverul nostru de discord, dar si Facebook (pagina de Facebook + grupuri). Pentru alte detalii, contact Deus#9496 pe discord!
 3. Deus

  Liderul M.A.I. are obligatia de a acorda minim un RP al factiunii iar membrii pentru as indeplinii raportul trebuie sa participe la minim 1 pe saptamana + raportul din /myraport. RolePlayuri specifice M.A.I. : anchete crime, anchete accidente cu interventie, disparitii. M.A.I. poate face RP-uri impreuna cu Taxi, Remorcari Auto, mafii, DIGI, Jandarmerie si I.S.U.! Comenzi roleplay : /ooc, /b, /me. Informatii RPuri : - achete crima (RolePlay cu una sau mai mule crime in care politia trebuie sa deschida o ancheta, sa caute probe, sa interogheze si sa afle cine este faptasul). - anchete accidente (RolePlay cu una sau mai multe persoane in care politia trebuie sa afle cauzele unui accident, sa interogheze pe cei implicati in accident, sa reconstituie accidentul ) - disparitii ( RolePlay in care politistii vor cauta o persoana disparura pe baza unor indicii pana la gasirea persoanei disparute)
 4. Deus

  N-am. Am/N-am vomitat in public.
 5. Deus

  Welcome Te asteptam si pe discord!
 6. Deus

  TOPIC TRIMIS LA ARHIVA!
 7. Deus

  Te rog redescrie caracterul tau roleplay.
 8. Deus

  Aa, sigur stimate domn!
 9. Deus

  Esti bun Vexo.
 10. Deus

  20 de ore m-am abtinut sa nu comentez. Eu zic ca acuma va lasa replay Royce
 11. Pandemia asta, of of, csf..
 12. Deus

  Nostradamus ? Tu esti ? Eu cred ca va posta @Ezel, nu pt ca ii dau mention, 100%.
 13. Ma rog, eu is fain TWD, dar cica amana urmatorul episod in octombrie din cauza covid19

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

×
×
 • Create New...