Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  5,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

Deus last won the day on September 15

Deus had the most liked content!

About Deus

 • Rank
  Head Of
 • Birthday 11/06/2001

Contact Methods

 • MSN
  0
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCG2iAOQktp6bWPVEaHXP9FQ
 • ICQ
  0
 • Jabber
  0
 • Skype
  Deus#9496

Recent Profile Visitors

9,801 profile views
 1. Deus

  T/C. Nu s-a postat nicio dovada.
 2. Deus

  Mehmed a fost scos de Sho7GuN din Ministerul Afacerilor Interne (rank 3) dupa 36 zile, motiv: Demis la cerere (1/3 FW). Nu cred ca ai timpul necesar administrarii unui departament si bataii de cap pe care o presupune. Faptul ca ai fost membru in M.A.I. si ai fost demis cu 1 FW pentru raport incomplet (care de fapt erau 2 FWuri dar unul expirase conform registrului factiuniilor) nu ma lasa sa iti accept aplicatia. Ai facut o treaba buna la Taxi ca si lider, dar in cazul departamentelor, din ceea ce vad, ai facut rank 3 in M.A.I., dar cu multe rapoarte incomplete. Incearca ca pe viitor sa nu mai fi demis cu 1FW, nu arata deloc bine la FH.
 3. Deus

  Ai fost lider M.A.I. si s-a vazut clar ca erai incapabil sa iti administrezi departamentul asa cum trebuie. Sa mai adaug deciziile pe care le iei si apoi te razgandesti ? M.A.p.N. are nevoie de un om serios. Repsins!
 4. Deus

  Respins, nu ai avut rank 3 minim in niciun departament.
 5. Deus

  Imi pare rau dar, DariusN0Kill3R a fost scos de Deus din Ministerul Afacerilor Interne (rank 2) dupa 108 zile, motiv: activitate dezastroasa. O fi veche, dar pentru mine ramane valabil ce s-a intamplat atunci, dar si alte scenarii. Poate te descurci ca si colider, dar nu ca si lider, sau poate te descurci, dar o sa ai o reactie total nepotrivita in anumite cazuri din punctul meu de vedere, ca te cunosc, de cam 2 ani. Respins.
 6. Deus

  Ce nume ai mai avut anterioare ?
 7. Deus

  Incearca acum.
 8. Deus

  Te rog sa incerci acum, revino cu un alt mesaj daca s-a rezolvat sau nu.
 9. Deus

  Banul ramane. Contul Ionut210 este banat pentru amenintari server+comportament copilaros . Avand in vedere acest motiv, si anume al faptului ca ai amenintat serverul si ai avut un comportament de copil, nu vad niciun argument pentru a juca la noi server.
 10. Deus

  Astazi este ultima zi de vacanta, iar maine incepe scoala. Echipa GreenStone Romania va ureaza succes in noul an scolar 2021 - 2022! Sa aveti rezultate cat mai bune, sa va urmati visele, si sa aveti grija de voi. Eductia este foarte importanta intr-o societate care pe zi ce trece evolueaza din ce in ce mai mult. Multi dintre voi poate v-ati fi asteptat la implementarea pe server a unui update de inceput de scoala, update care nu va avea loc. Dupa cum bine stiti, de ceva timp tot anuntam ca lucram la un update mare, care de altfel o sa fie un update extrem de placut si care o sa va placa mai mult decat un update cum ar fi un quest, de cateva zile. Consideram ca, mult mai importante sunt updateurile permanente, decat cele de scurta durata. In legatura cu bonusurile, cel de la ora 15:30 nu va mai fi dat, ci doar cel de la ora 21:30. Eventurile vor fi realizate in cea mai mare parte dupa ora 20:00, dar vor mai avea loc eventuri si inainte de ora 20:00. Au existat voci, numeroase, care au criticat decizia de a acorda pe cea mai mare parte a vacantei bonusuri, si desigur vor exista aceleasi voci, si poate si altele, care vor critica decizia de a continua cu ele. Insa, ceea ce nu stiu aceste persoane, este actualizare care va urma, o actualizare care cu siguranta va regla economia creata in urma bonusurilor. Aici ar mai fi de specificat ca, bonusurile nu sunt exagerate. Nu sunt sume enorme, cum sunt pe unele servere, care sa deregleze enorm de mult economia. Bonusurile acordate pana acum au ajutat la interactiunea mult mai mare intre jucatori in priviinta afaceriilor, au ajutat la crearea de noi clanuri ce sa aduca mai multi jucatori la un loc, si multe altele. In incheiere, va uram succes maine la festivitatea de deschidere a noului an scolar, si sa aveti grija de voi ! Ne-a facut placere sa jucam aceasta vara alaturi de voi toti, cu bune si rele, si va asiguram ca, experienta de joc urmeaza sa devina din ce in ce mai buna. Va multumim!
 11. Deus

  Si pe ce cont apare ca ar fi banul ?
 12. Deus

  Tot la Pickw0w iti apare ca e contul banat care iti interzice tie accesul pe server?
 13. Deus

  E posibil sa ai dreptate. Am sa te rog ca pe viitor in caz ca mai vezi probleme de desync, sa dai relog fara a mai incerca ce ai incercat. Da, exista probleme la UPC/Vodafone cu hostul lui Omega. Vei primii unban in maxim 5 minute.
 14. Deus

  Aceasta este dovada.
 15. Deus

  Parerea mea si a lui R0cku este ca dovezile sunt total insuficiente pentru a demonstra clar ca respectivul jucator foloseste/folosea coduri. Din verificariile efectuate de mine, in cazul dovezii : A reiesit ca si eu pot face asta. Am facut-o cu Mehmed, folosiind tinta lui NoComment. Damage Informerul si AdminWarningul nu sunt deloc dovezi care sa arate clar ca s-au folosit coduri si nu consideram ca neaparat daca un jucator face lista sau 3/3, e codat. Unii jucatori au un skill foarte bun. NoComment1235 primeste unban, iar banul va fi sters din LP-ul acestuia. Momentan nu a fost luata o decizie in priviinta unor sanctiuni sau a altor actiuni legate de aceasta cerere de unban, dar posibil sa se ia, in urmatoarele ore.
×
×
 • Create New...